Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κοντά σε Τζένοα ο Τζόρβας!!!

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Αλέξανδρος Τζόρβας αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό. Αυτό το γνωρίζουν και οι... πέτρες πλέον. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έχει κανένα παράπονο από τον Παναθηναϊκό, απλώς θεωρεί πως έφτασε η ώρα για να κάνει το παραπάνω βήμα.

Οι επαφές του ατζέντη του με ομάδες από την Ιταλία έχουν προχωρήσει αρκετά και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζόρβας είναι κοντά σε συμφωνία με την Τζένοα.  Πηγές από την Ιταλία αναφέρουν πως ο σύλλογος της Γένοβας ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους 1 - 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ με τον παίκτη υπάρχει προφορική συμφωνία στο οικονομικό.

Πιθανότατα οι πράσινοι θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα, αλλά στην εποχή που ζούμε και με την κρίση που μαστίζει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενδέχεται να τα βρουν και σε αυτό το ποσό. Ας μην ξεχνάμε (και σίγουρα στην ΠΑΕ δεν το ξεχνούν) πως το συμβόλαιο του Τζόρβα λήγει το καλοκαίρι του 2012, άρα σε 6 μήνες ο παίκτης διαπραγματεύεται ως ελεύθερος και στα ταμεία της ΠΑΕ δεν θα μπει ούτε ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση το φλερτ της Τζένοα με τον Τζόρβα, φαίνεται πως οδηγείται σε γάμο και μάλιστα με πολύ καλούς όρους για όλες τις πλευρές. Η Τζένοα θα πάρει τον βασικό πορτιέρο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος σε καλή τιμή, ο παίκτης θα αγωνιστεί στο Καμπιονάτο και οι πράσινοι (αν αποδεχθούν την προσφορά της ιταλικής ομάδας) θα βάλουν στα ταμεία τους χρήματα για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: