Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Λόπεζ: «Μπορούμε να το σηκώσουμε»!!

Αισιόδοξος ότι η Βιγιαρεάλ έχει τα φόντα να προχωρήσει μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και την κατάκτηση του τροπαίου εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Λόπεζ.

Ο τερματοφύλακας των «κίτρινων υποβρυχίων» εξέφρασε την άποψη ότι η τρέχουσα σεζόν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή διάκριση.

Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Τβέντε για την προημιτελική φάση του θεσμού και ο Λόπεζ περιμένει ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, δίνοντας όμως προβάδισμα πρόκρισης στον ισπανικό σύλλογο.

«Πλησιάζουμε τώρα στο τέλος της σεζόν κι έχουμε κάποια πραγματικά ελκυστικά παιχνίδια στη συνέχεια τα οποία θα μας δώσουν τεράστια ώθηση. Αυτό είναι το χρονικό σημείο της περιόδου όπου όλοι οι παίκτες βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό», δήλωσε ο Ισπανός πορτιέρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

«Ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε σε οποιοδήποτε στάδιο στην Ευρώπη και να πάρουμε μία νίκη, την ώρα που στην έδρα μας παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί», τόνισε ο Λόπεζ για να καταλήξει: «Έχουμε μία ευκαιρία να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο, όπως οποιαδήποτε άλλη ομάδα που έχει μείνει στη διοργάνωση. Η σειρά με την Τβέντε θα είναι πολύ ‘ανοιχτή’».

Δεν υπάρχουν σχόλια: