Ο Χάβι Γκράθια του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται να είναι στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Αστέρα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Όσκαρ Φερνάντεθ. Αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Αρκάδες.
Στον Αστέρα βλέπουν, πλέον, την επόμενη μέρα, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Όσκαρ Φερνάντεθ. Οι Αρκάδες θα πορευτούν με τον Οράσιο Γκονσάλβες, τουλάχιστον, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις στον επιθετικό τομέα, καθώς και να κερδίσει τους Ισπανούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Φερνάντεθ.
Οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ισπανού και στην κορυφή της λίστας τους φαίνεται να είναι ο Χάβι Γκράθια του Ολυμπιακού Βόλου, που φαντάζει ως ιδανική λύση αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που θα αποδεσμευτεί από τους Θεσσαλούς, σε περίπτωση που ισχύσει ο υποβιβασμός τους στη Δ' Εθνική.
Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ώστε μετά να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις στο εν λόγω θέμα. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν από αύριο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής, καθώς σήμερα έχουν ρεπό.

πηγή: gazzetta.gr