Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Στην …φωλιά των «Νυχτερίδων» οι πρωταθλητές!!

Το παιχνίδι της Βαλένθια με την Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Μεστάγια», ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Primera Division.

Οι «Μπλαουγκράνα» λοιπόν ταξιδεύουν στην έδρα των «Νυχτερίδων» και η αλήθεια  είναι πως έχουν προβληματίσει με τις ισοπαλίες κόντρα σε Σοσιεδάδ και Μίλαν. Πάντως το ...8-0 επί της Οσασούνα έδιωξε κάπως τα σύννεφα από το «Καμπ Νου»  και έφερε χαμόγελα στο «στρατόπεδο» των Καταλανών οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Από την μεριά της η Βαλένθια και φέτος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μετράει 3Χ3 στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τον Ρομπέρτο Σολδάδο να πετάει …φωτιές στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο που δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Λεβάντε και υπέστη την πρώτη ήττα με 1-0, παίζει στην έδρα της Σανταντέρ. Η «βασίλισσα» δεν έχει άλλα περιθώρια και ξέρει πως πρέπει να πάρει το διπλό, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες. Η εξαιρετική Μπέτις τώρα, που ισοβαθμεί με τη Βαλένθια στην κορυφή, φιλοξενεί τη Σαραγόσα, η οποία προέρχεται από τη νίκη 2-1 επί της Εσπανιόλ στην έδρα της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Οσασούνα με την Σεβίλλη στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» αλλά και το ματς της Βιγιαρεάλ που φιλοξενεί στο «Μαδριγάλ» την Μαγιόρκα.


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Τρίτη 20/09 (21:00)

Οσασούνα- Σεβίλλη

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Γρανάδα

Βιγιαρεάλ-Μαγιόρκα (23:00)

Τετάρτη 21/09 (21:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν

Μάλαγα-Μπιλμπάο

Ράγιο Βαγιεκάνο-Λεβάντε

Σανταντέρ-Ρεάλ Μαδρίτης

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα (23:00)

Πέμπτη 22/09 (21:00)

Εσπανιόλ-Χετάφε

Μπέτις-Σαραγόσα (23:00) 


πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: