Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθερος ο Μάκης, πολιορκημένος ο Ψωμιάδης!!

Ο εισαγγελέας πρότεινε προφυλάκιση, ο ανακριτής διαφώνησε και ο Μάκης περιμένει απόφαση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Για τα στημένα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά κρατείται για άλλη υπόθεση!
Ελεύθερος ο Μάκης, πολιορκημένος ο Ψωμιάδης!
Διαφωνία ανάμεσα στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προέκυψε για το αν ο Μάκης Ψωμιάδης πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι μετά την τετράωρη απολογία του για την υπόθεση των στημένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο «Big Mac», που απολογούταν από τις 14.30 μέχρι τις 18.30, ισχυρίστηκε για τις τηλεφωνικές συνομιλίες πως «πρόκειται για συνομιλίες που γίνονται στην γλώσσα των φιλάθλων», ενώ για το θέμα που έχει προκύψει με κρυφούς λογαριασμούς σε τράπεζες της Κύπρου, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει καμία ανάμειξη. Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η απάντηση του στο «γιατί» κρυβόταν τόσο καιρό. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφεραν οι συνήγοροι του, «πανικοβλήθηκε από τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί και ένιωσε πως παραβιάζεται το τεκμήριο της αθωότητας του».
Η απολογία του λοιπόν, φαίνεται πως έπεισε τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη, ο οποίος πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη Δίκη, κάτι όμως που βρήκε αντίθετο τον εισαγγελέα. Παρόλα αυτά, ο Ψωμιάδης αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος για την υπόθεση των στημένων, καθώς για να προφυλακιστεί θα έπρεπε να υπάρχει ομοφωνία. Πλέον τη διαφωνία αυτή μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέως καλείται να άρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Ωστόσο, ο Ψωμιάδης δεν θα πάει σήμερα σπίτι του, καθώς παραμένει υπό κράτηση, αφού εκκρεμεί εις βάρος του μια άλλη υπόθεση για χρέη προς το δημόσιο ύψους 300.000 ευρώ, τα οποία όμως αν τα ρυθμίσει, τότε θα μείνει ελεύθερος!
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: