Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βοσνιάδης: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»


vosniadis

Ένα σημαντικό παιχνίδι έχουν μπροστά τους στην Αναγέννηση Επαμονής μιας και αντιμετωπίζουν για το κύπελλο Ελλάδας τον Ατρόμητο στο «Νίκος Σαράφης». Οι «πράσινοι» αφήνουν στο παρελθόν την ήττα από την Λάρισα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο αυριανό ματς.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε με δηλώσεις του: «Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι ως γιορτή, καθώς ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία και κυνηγά την Ευρώπη. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και φιλοδοξούμε να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι, εμείς οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος μας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον αντίπαλο, να μην φανεί η διαφορά κατηγορίας και φυσικά να μην «πέσουμε» αμαχητί.
Βεβαίως, από ένα σημείο και μετά, στο Κύπελλο προχωρούν οι ομάδες της «μεγάλης» κατηγορίας. Σίγουρα έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τον Ατρόμητο, που είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, για λόγους φρεσκάδας, ενώ τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε με ζητήματα αλλαγών στο ρόστερ. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να χαρεί αυτό το παιχνίδι».
«Κάναμε κακή διαχείριση»
Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής στη Λάρισα: «Το τελικό 5-2 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Δεν στέκομαι τόσο στο πρώτο γκολ του αντιπάλου που ήταν οφσάιντ, ούτε στο δεύτερο που είχαμε παίκτη στο έδαφος και ο Αραμπατζής δεν έβγαλε την μπάλα έξω, με αποτέλεσμα να μην τηρηθεί το fair play.
Άλλωστε, σ αυτή τη φάση γίνανε και δυο φάουλ, που δεν έδωσε ο διαιτητής. Εκεί που θέλω να σταθώ, είναι ότι ως το 85΄ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μπορούσαμε να κάνουμε το 3-3 στο φάουλ του Παπαστεργίου, ενώ και στη συνέχεια της φάσης τρεις παίκτες με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα δεν μπορέσανε να σκοράρουν. Είναι κάποια προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Κάναμε κακή διαχείριση, αφού όπως και στις Σέρρες, μόλις πετύχαμε γκολ, αμέσως δεχτήκαμε.
Αν είχαμε την εμπειρία ίσως το αποφεύγαμε. Κάναμε δυο αναγκαστικές αλλαγές που μας αποσυντόνισαν, ενώ και το άμεσο 2-2 της ΑΕΛ έφερε εκνευρισμό και το γρήγορο 3-2. Ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα υπέρ μας αποτελέσματα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, δεχτήκαμε δυο «αστεία» γκολ, από δικά μας ερασιτεχνικά λάθη. Υπάρχει πικρία γι’ αυτή την έκταση του σκορ, για την οποία ευθυνόμαστε κυρίως εμείς. Με τέτοιους αντιπάλους απαγορεύεται να εφησυχάζουμε, γιατί θα τιμωρούμαστε. Απαγορεύονται τέτοιες πανωλεθρίες. Όποιος δεν ήταν στο γήπεδο, δεν καταλαβαίνει τι έγινε. Βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη ηρεμία».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: