Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κάποτε δεν πέρναγε κανείς…!!

Ποιος να το περίμενε. Το μεγάλο "όπλο" του Άρη, να μην φαίνεται μέχρι στιγμής ικανό να του δώσει την ώθηση για το κάτι παραπάνω!

Κάποτε δεν πέρναγε κανείς…
Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, οι «κίτρινοι» απώλεσαν ακόμη δύο βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και απόλυτα δικαιολογημένα άκουσαν τις μουρμούρες από τις εξέδρες.
Όσο και αν ακούγεται περίεργο, μια από τις πιο δύσβατες έδρες της Σούπερ Λίγκας έχει χάσει τη δυναμική της και πλέον οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίες ελπίζουν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για το «Χαριλάου», σε θετικό αποτέλεσμα.
Οι αριθμοί αυτό υποδηλώνουν. Ο Άρης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το μεγάλο του όπλο και το πληρώνει. Βρίσκεται στην διόλου κολακευτική 12η θέση και κάθε αγωνιστική προβληματίζει και περισσότερο με την εικόνα του.
Οι υποχρεώσεις των Θεσσαλονικιών στο πρωτάθλημα τελείωσαν για το 2011. Το αποτέλεσμα; Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι η τρίτη πιο… φιλόξενη έδρα της Α’ Εθνικής. Η ομάδα του Πρόμπιερζ έχει μαζέψει μόλις 6 βαθμούς στα ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια του, με μόλις μία νίκη (αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό).
Πρώτη χειρότερη είναι αυτή του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» έχουν μόλις τέσσερις πόντους σε επτά παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, ενώ η αμέσως χειρότερη είναι της Κέρκυρας με επίσης τέσσερις βαθμούς, αλλά σε έξι παιχνίδια.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: