Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Άγιος Βασίλης έρχεται από την... Αραβία!!

Οι πληροφορίες που φτάνουν στον Τζίγγερ οδηγούν στο συμπέρασμα οτι Άραβες και... λεφτά υπάρχουν και η πρόταση που έχει κατατεθεί θα είναι σε ισχύ αυτόματα με την ψήφιση της τροπολογίας!

Άγιος Βασίλης έρχεται από την... Αραβία!
Μετά από μια... σχετική καθυστέρηση σχετικά με τις τραπεζικές εγγυήσεις από τους -αγνώστου ταυτότητας ακόμα- Άραβες για το 54,7% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η πλευρά του μεγαλομετόχου ενημέρωσε πως η πρόταση που έχει σταλεί είναι απολύτως σε ισχύ αυτόματα με την ψήφιση της τροπολογίας για τους ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο.

Δηλαδή τα χρήματα είναι δεσμευμένα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εφόσον περάσει ο νόμος περί ιθαγένειας ενώ όλα σύμφωνα πάντα με τον Τζίγγερ φαίνεται να είναι όπως ακριβώς πρέπει.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τονίζουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεσοβέζικη λύση (αυτά που είχαν διατυπωθεί για άσκηση διοίκησης από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών) αλλά οριστική ταυτόχρονα με την ψήφιση της τροπολογίας.
Τότε αποδεσμεύουν τα λεφτά και παίρνουν τις μετοχές χωρίς νέα καθυστέρηση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ιστορία έχει πάντως μέλλον, καθώς ο νόμος αναμένεται να φηφιστεί σε περίπου ένα μήνα, μιας και σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στην Βουλή για πρώτη φόρα.

Φυσικά, όσο τα ονόματα των επενδυτών παραμένουν στο... σκοτάδι και οι φήμες διαδέχονται η μία την άλλη θα πρέπει άπαντες να είναι επιφυλακτικοί, όπως πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: