Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ: Ο καημός τους!!!

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για την αγγαρεία του ΠΑΟΚ με τη Δόξα και ρίχνει... βόμβα για τον Νέρι που έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να πάει στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Ο καημός τους!!!
Για να είμαι ειλικρινής δεν πέρασα και το καλύτερο κυριακάτικο μεσημέρι παρακολουθώντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Δόξα Δράμας. Εννοώ πως δεν θα έχανα και τίποτε αν δεν παρακολουθούσα το παιχνίδι.
Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύω να μειώσω τη νίκη του ΠΑΟΚ. Δεν δικαιούμαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Έχω τοποθετηθεί άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν, κι έχω πει ότι κάθε νίκη προσθέτει στο σακούλι 3 βαθμούς ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου.
Ο Δικέφαλος έκανε αγγαρεία στο Καυτανζόγλειο. Οι παίκτες του έπαιξαν όσα έπρεπε για να κερδίσουν τον αντίπαλο τους και να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Ειδικά μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ εγκατέλειψε το παιχνίδι και απλά περίμενε το σφύριγμα της λήξης.
Η Δόξα δεν ήταν σε θέση να απειλήσει τον Δικέφαλο ακόμα και όταν οι παίκτες του Μπόλονι παράτησαν εντελώς το παιχνίδι. Ο Κατσαβάκης παρουσιάστηκε -όπως πάντα- καλά διαβασμένος αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν μεγάλη και παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών της Δράμας στο ξεκίνημα του αγώνα, η πλάστιγγα έγειρε προς τον Δικέφαλο.
Υπ΄ αυτές τις συνθήκες ο αγώνας δεν αντέχει σε καμία κριτική. Περισσότεροι έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Στα συν για τον ΠΑΟΚ ότι ο Γλύκος πήρε ένα ακόμα παιχνίδι στην πλάτη του και ετοιμάζεται σιγά-σιγά για το μέλλον.
Θεωρώ ότι περισσότερο από το παιχνίδι το μυαλό των παικτών απασχολούσε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα και οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Ελπίζω μόνο, την Τετάρτη στην Καισαριανή στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα αν χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα για να προκριθεί να είναι σε θέση να το κάνει για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Μετά την πρόκριση οι παίκτες θα έχουν όσο χρόνο χρειάζονται για να ξεκουραστούν και να επανέλθουν πιο φρέσκοι για τις υποχρεώσεις του νέου χρόνου.


Y. Γ. 1 Απαντώντας σε φίλους που μου ζητούν να σχολιάσω συναδέλφους που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία των ομάδων τους έχω να τους πω το εξής: Ο λόγος ύπαρξης κάποιων ομάδων είναι ο ΠΑΟΚ! Δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε ο Δικέφαλος. Λογικά λοιπόν ασχολούνται περισσότερο με τον ΠΑΟΚ παρά με την ομάδα τους. Και δεν έχουν τόσο μεγάλη ευθύνη οι ρεπόρτερ. Είναι πολλές φορές δέσμιοι των απαιτήσεων των οπαδών της ομάδας τους που τους αναγκάζουν να κάνουν ό,τι κάνουν. Θέλω να σας πω ότι δεν πιστεύουν λέξη απ΄ όσα γράφουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Θα περάσουν από ιερά εξέταση σε διαφορετική περίπτωση και ίσως κινδυνέψουν ακόμα και να χάσουν τη δουλειά τους.
Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε άλλο. Αφήστε τους ήσυχους να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν.

Υ. Γ. 3 Στα θέματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης και στη συνέχεια θα σχολιάσουμε παρέα τις τοποθετήσεις του, που θα αναδείξουν τη διαφορά του ΠΑΟΚ από ομάδες που υφίστανται σήμερα διότι τους χαρίστηκαν πολλά εκατομμύρια που ανήκουν στον Ελληνικό λαό.

Υ. Γ. 2 Αλήθεια ο Νέρι (δεν σας λέω το επίθετο του έτσι, για να σκάσετε) γιατί έβαλε λυτούς και δεμένους (φίλους και γνωστούς του) να βρούνε άκρη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα; Μάλλον ακολουθεί την τακτική ενός συμπαίκτη του που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πριν από μήνες.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: