Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Απορίες-υποθέσεις!!

Αφού σας ζητήσω χίλια συγνώμη για την καχυποψία, θα ήθελα να με αφήσετε να εκφράσω απορίες για την ιστορία της ενδεχόμενης πώλησης του Παναθηναϊκού και να κάνω υποθέσεις. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Απορίες-υποθέσεις
ΑΠΟΡΙΕΣ :
1. Πώς γίνεται να υπολογίζει κάποιος σοβαρά τον Τσάκα, που με την αλήθεια έχει σχέση αντίστοιχη με εκείνη τον πολιτικών μας ; (για τους Σαουδάραβες- πολιτικούς- δεν ξέρω...). Ο άνθρωπος που αποφάσισε να εξαφανίσει στο λεπτό τον Αλ Σαούντ, εάν αυτός ποτέ υπήρξε, πώς γίνεται να αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων, όταν στην κουβέντα συμμετέχει και η πλευρά Βαρδινογιάννη; 2. Εάν η οικονομική επιφάνεια των υποψήφιων επενδυτών αντέχει στ ' αλήθεια τον Παναθηναϊκό, πώς είναι δυνατόν να περιφέρονται σαν τις άδικες κατάρες από τα νότια προάστια της Αθήνας στην Κρήτη ; Κι αν ήρθαν στην Αθήνα για δουλειές, την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό με τέτοια ...καλοκαιρία γιατί την έβαλαν στον πρόγραμμα; Χρήματα για πιο ελκυστικούς προορισμούς που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους δεν έχουν ; Εν πάση περιπτώσει δεν ζαλίζονται ; Τόσα μποφόρ κυκλοφορούν αυτές τις μέρες... Ή μήπως έχουν φτιάξει με τα αμύθητα λεφτά τους μαϊμού σκηνικό με θάλασσα στη μέση της ερήμου, ώστε να είναι προετοιμασμένοι όταν έρχονται σ' εμάς; (όπως το χιονοδρομικό στη μέση του Ντουμπάϊ...).
ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
Όχι πολλές. Μία και συγκεκριμένη. Εάν η ιστορία προχωρήσει θετικά τις επόμενες ώρες, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα μέχρι το τέλος της σεζόν. Εάν το θέμα κλείσει με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η επόμενη ημέρα θα έχει εξασφαλιστεί. Το προφίλ αυτών που ήρθαν στην Ελλάδα, για να κάνουν βόλτες παραλιακές, συνοδευόμενες από ωραία μεζεδάκια ψαρικών, δεν εγγυάται τίποτα απ' όλα αυτά. Η δουλειά θα γίνει από αλλού. Υπόθεση είναι αυτή...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: