Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

"Μπράβο Μαρούσι"!!

Το Μαρούσι, παρότι ηττημένο, κέρδισε τις εντυπώσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του Νίκου Λινάρδου.

"Μπράβο Μαρούσι"!
«Θα ήταν σωστό να αναγνωρίσουμε το εξαιρετικό παιχνίδι του Αμαρουσίου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο συνεργάτης μου (σ.σ. Νίκος Λινάρδος) έκανε εξαιρετική δουλειά. Έκανε σοβαρό ματς, με αξιώσεις να μας νικήσει. Αγωνίστηκε ουσιαστικά με μόλις 4 παίκτες και τους αξίζουν "συγχαρητήρια". Προσπάθησα να δώσω χρόνο και σε άλλους παίκτες, γιατί έχουμε μπροστά μας τη Μπάμπεργκ. Ήταν μέρος του σχεδίου. Το μόνο καλό ήταν πως κάποιοι ξεκουράστηκαν. Ας πούμε πως αγωνιστήκαμε καλά από απόψεως».
Στη συνέχεια ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε στο ρεπό που θα πάρουν οι παίκτες του τις μέρες των γιορτών. «Πάντα δίνουμε ημέρες ξεκούρασης, αλλά υπάρχει κι όριο. Αυτό είναι 2, 2,5, 3 το πολύ. Είναι καλό να μη βλέπουν οι παίκτες τους προπονητές, που βλέπουν κάθε ημέρα (γέλια). Αυτές τις ημέρες θα είμαστε σε διαφορετικά μέρη» τόνισε ο Σέρβος κόουτς μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Αμαρουσίου.
Από τη μεριά του ο Ντέιβιντ Λόγκαν τόνισε πως «το Μαρούσι ήρθε να κάνει καλό παιχνίδι. Ήταν καλο. Είχαμε πολλά λάθη. Η ομάδα έπαιξε δυνατά και την κατάλληλη στιγμή δώσαμε ένταση στο παιχνίδι μας και διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: