Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Κόκκινος» κίνδυνος για Φατί!!


FATI 1

Ο Άρης χθες δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έχασε και δύο ποδοσφαιριστές, τον Γιαννιώτα με διάστρεμμα και τον Φατί με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στις καθυστερήσεις.
Ο Γάλλος έχασε για δευτερόλεπτα την αυτοσυγκέντρωση του και ξέσπασε κλωτσώντας την μπάλα μακριά, έπειτα από υπόδειξη επιθετικού φάουλ στον Τσέζαρεκ, όμως στην ενέργεια του πέτυχε τον Ρότσα, που προσπαθούσε να μπει στη φάση. Ο Κουκουλάκης απέβαλλε τον Γάλλο, τιμωρώντας την πρόθεση, μιας και στο τηλεοπτικό ριπλέι δεν φαίνεται να κλωτσά τον Βραζιλιάνο, τουλάχιστον στο βαθμό που εκείνος έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους.
Η ενέργεια αυτή του Φατί δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, αφού δευτερόλεπτα μετά ο Κουκουλάκης σφύριξε τη λήξη, όμως ίσως έχει ιδιαίτερα δυσάρεστα επακόλουθα για τον Γάλλο. Και αυτό γιατί δεν αποκλείεται η κόκκινη του να επισύρει περισσότερες από μια αγωνιστικές ποινής, όπως είναι το σύνηθες, μιας και ο Ηρακλειώτης ρέφερι στο φύλλο αγώνος που συνέταξε κατέγραψε ιδιαίτερα επιβαρυντικά τη φάση για τον ποδοσφαιριστή του Άρη.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Φατί κλώτσησε τον Ρότσα εκτός φάσης σε φυσική διακοπή του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι στον Γάλλο μπορεί να επιβληθεί ποινή ως και 3 αγωνιστικές, την ώρα που αυτή μπορεί να διπλασιαστεί, δεδομένου του ότι ήταν ο αρχηγός του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι!
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: