Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μετράει ώρες ο Σπαντάσιο!!


spadacio+proponisi

Ώρες μετράει πλέον στον ΠΑΟΚ ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ήταν ξανά εκτός αποστολής, αναμένεται εντός διημέρου να λύσει τη συνεργασία του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, κάτι που ίσως συμβεί ακόμη και σήμερα.
Κάτι τέτοιο αναφέρει μάλιστα και η ρουμανική ιστοσελίδα «onlinesport.ro», η οποία προχωράει ακόμα περισσότερο το όλο θέμα, επισημαίνοντας ότι ο 31χρονος άσος πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα. «Υπάρχουν δυσκολίες στη Στεάουα για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο Γουέσλεϊ από τη Βασλούι. Αλλά δε θα κλάψουν, αφού υπάρχει πολύ καλή εναλλακτική λύση, ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο» αναφέρει στο δημοσίευμά του το εν λόγω σάιτ, στο οποίο υπογραμμίζεται ότι ο μέσος του Δικεφάλου έχει προταθεί στη διοίκηση της Στεάουα, η οποία και θα απαντήσει άμεσα. Επιπρόσθετα, οι Ρουμάνοι γράφουν ότι ο Σπαντάσιο σήμερα θα λύσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα…
Μπεκάλι: «Τον θέλω στη Στεάουα»
Εξάλλου, με δηλώσεις του στη ρουμανική ιστοσελίδα «Onlinesport.ro», ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, εξέφρασε την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ της ο Σπαντάσιο. «Ναι, μου αρέσει ο Σπαντάσιο. Τον θέλω στη Στεάουα, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα μιλήσω και θα δούμε υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να έρθει» είπε ο Μπεκάλι, ενώ στο ίδιο σάιτ υπάρχουν και δηλώσεις του Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος επιβεβαιώνει το ότι ο Σπαντάσιο θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. «Ίσως τερματίσει το συμβόλαιό του. Δεν ξέρω αν θα πάει στη Στεάουα, αλλά όλα είναι δυνατά».
Τελευταίο ραντεβού με Αρίας
Στο θέμα του Ντιέγκο Αρίας, εντός των ημερών, ίσως και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, θα πραγματοποιηθεί ένα τελευταίο ραντεβού του παίκτη με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Κολομβιανός χαφ θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα την καριέρα του στην Κρουζέιρο και απομένει απλώς να βρεθεί η φόρμουλα βάσει της οποίας θα επέλθει το συναινετικό «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: