Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

«Πώληση» και άμεση διάψευση από Λίβερπουλ!!

Σημερινό δημοσίευμα της «Sun» αναφέρει ότι ο Τζον Χένρι είναι διατεθειμένος να πουλήσει τη Λίβερπουλ έναντι του ποσού των 350 εκ. λιρών, μόλις τρία χρόνια αφότου ανέλαβε την ιδιοκτησία της ομάδας.

«Πώληση» και άμεση διάψευση από Λίβερπουλ
Ωστόσο η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση και μέσω εκπροσώπου ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει τέτοια διάθεση πώλησης της ομάδας.

Μια εταιρεία πετρελαίων και δύο Αμερικανοί επιχειρηματίες είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρεις πιθανοί αγοραστές, τους οποίους έχει προσεγγίσει ο Χένρι.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, υπήρξε ένα ραντεβού στα μέσα της περασμένης σεζόν με την Aramco για πιθανή χορηγική συνεργασία ωστόσο η πλευρά των Αράβων εξέφρασε την επιθυμία αντί για χορηγία, να καταθέσει πρόταση αγοράς του πλειψηφικού πακέτου των μετοχών.

Η αντίδραση πάντως της διοίκησης ήταν άμεση. Μόλις λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το δημοσίευμα, εκπρόσωπος του συλλόγου έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «H FSA το ξεκαθαρίζει. Η Λίβερπουλ δεν πωλείται.Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτή την ιστορία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: