Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Απίστευτο: Tα λεφτά του Σαβιόλα ήθελε ο "Παπ"!!

Με αφορμή τη μεγάλη μεταγραφή του Σαβιόλα, ο σκύλος αποκαλύπτει το λόγο που ήταν αδύνατον για τον μπασκετικό Ολυμπιακό να κρατήσει στο ρόστερ του τον Παπανικολάου!Πολύς λόγος έγινε για την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να αποδεχτούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Κώστα Παπανικολάου και κατά πόσο θα μπορούσαν οι "ερυθρόλευκοι" να διατηρήσουν τον διεθνή άσο στις τάξεις τους. Με αφορμή, λοιπόν, την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την ασύγκριτη διαφορά στα έσοδα μεταξύ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί ήταν αδύνατον να παραμείνει ο νεαρός φόργουορντ στο Λιμάνι.
Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, που πρόσφατα έβαλε στα ταμεία του 23 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ο οποίος θα αμείβεται με 1,6 εκ. ευρώ ετησίως. Μια ομολογουμένως πολύ δυνατή και δαπανηρή κίνηση δεδομένης και της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Πάμε τώρα στην περίπτωση του Παπανικολάου και στις διαπραγματεύσεις του με την ΚΑΕ, η οποία σημειωτέον έχει ουσιαστικά μηδενικά έσοδα από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα. Όταν, λοιπόν, η προσφορά των Καταλανών έφτασε στα χέρια της διοίκησης των πρωταθλητών Ευρώπης, εκείνοι θέλησαν να συζητήσουν με την πλευρά του παίκτη την περίπτωση αναπροσαρμογής και επέκτασης του συμβολαίου του, ώστε να μη φύγει από τον Ολυμπιακό.
Από την στιγμή, όμως, που ο "Παπ" αξίωσε από τους Αγγελόπουλους ουσιαστικά τα ίδια χρήματα, που θα πάρει ο Χαβιέ Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατον να βρεθεί σημείο επαφής! Διότι, όπως έιμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι απαιτήσεις του Έλληνα φόργουορντ έφταναν στα επίπεδα του 1,5 εκ. ευρώ ετησίως. Χρήματα τρελά, τα οποία τελικά δεν βρήκε ούτε στη νέα του ομάδα, μιας και από τους μπλαουγκράνα θα κερδίζει περίπου 1,1 εκ. ευρώ καθαρά το χρόνο.
Οι Αγγελόπουλοι, όση καλή διάθεση και να είχαν, δεν ήταν ποτέ δυνατόν να δώσουν τόσα χρήματα σε έναν μόνο παίκτη, όταν μάλιστα είχαν ήδη κάνει το ντιλ του καλοκαιριού με τον Βασίλη Σπανούλη. Ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να πουν το "ναι' στην Μπάρτσα, προστατεύοντας έτσι τις ισορροπίες σε μια ομάδα που χωρίς να μπαίνουν χρήματα στα ταμεία της, έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: