Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Χατζηνικολάου: «Είχαμε διάθεση και πάθος»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Άρη, παρά τη φιλική ήττα από τη Ρόμα, ήταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Χατζηνικολάου: «Είχαμε διάθεση και πάθος»
Τη διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Άρη στη φιλική ήττα (2-1) από τη Ρόμα, κράτησε ο Γιώργος Χατζηνικολάου. Ο προπονητής των «κίτρινων» ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα όλων όσων αγωνίστηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο για τη «θερμή» υποδοχή που του επεφύλαξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ευχαριστούμε την Ρόμα για την τιμή που μας έκανε και ήρθε έπαιξε σε ένα φιλικό που για εμάς μόνο κέρδη μπορεί να φέρει. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Είχαν διάθεση και πάθος και πάνω απ’ όλα αγωνιστική πειθαρχία. Όσο άντεξαν βέβαια. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την σημερινή υποδοχή σε εμένα αλλά και στην ομάδα».

Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη: «Η Ρόμα είναι μία ομάδα πιο έτοιμη και σαφώς καλύτερη. Τους κοντράραμε αρκετά και αμυντικά νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και αν είχαμε δυνάμεις θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το δεύτερο γκολ».

Για τα μεταγραφικά: «Θέλω να μιλήσω για την ομάδα. Στα μεταγραφικά όσοι περισσότεροι παίκτες έρθουν, τόσο καλύτερα. Μόνο αυτό για σήμερα…»

Για τους νεαρούς παίκτες: «Από όλους είμαι ικανοποιημένος και δεν χρειάζεται να ξεχωρίσουμε. Και οι μικροί που ίσως αρχικά μπορεί να είχαν κάποιο κόμπλεξ τα πήγαν περίφημα ειδικά μπροστά και σε τόσο κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: