Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Δεν βιάζεται για «κόφτη»

Την εκτίμηση ότι υπάρχει χρόνος για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, σε μία θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, εκφράζουν στον Ολυμπιακό.

Δεν βιάζεται για «κόφτη»
Για ακόμη μία μέρα στη Γαλλία ασχολήθηκαν με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοχάμεντ Σισοκό.

Μάλιστα, σε αρκετά από τα δημοσιεύματα υπήρχαν λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα χρήματα που προσφέρουν οι Πειραιώτες, στον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Parisien» υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή οι απολαβές του 28χρονου παίκτη αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποδέχονται να το καλύψουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Την περσινή σεζόν ο Σισοκό αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ιταλία (στη Φιορεντίνα) και, όταν επέστρεψε στο Παρίσι, ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Λοράν Μπλαν.

Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι ακόμα υπάρχει αρκετός χρόνο για να ενισχυθεί η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, ευελπιστούν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ.

Για αυτό τον λόγο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: