Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η ΑΕΛ είναι για τα μεγάλα σαλόνια!!

Όποιος παρακολουθεί χρόνια ποδόσφαιρο δεν μπορεί να δεχτεί ότι η ΑΕΛ ταλαιπωρείται σε Β’ ή και Γ’ εθνική. Τι γίνεται με τη «μαύρη σελίδα», γιατί θυμόμαστε το πρωτάθλημα και τι περιμένει η ιστορική ομάδα; Για τον ποδοσφαιρόφιλο που δεν έχει παρωπίδες στα μάτια και σκληροπυρηνικές οπαδικές προκαταλήψεις, η Λάρισα είναι ένα κομμάτι από την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όταν μιλάμε για την μοναδική ομάδα της περιφέρειας που κατέκτησε πρωτάθλημα, αυτό τα λέει όλα. Και δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα. Είναι και τα κύπελλα, οι ευρωπαϊκές συμμετοχές, οι παικταράδες που έχει βγάλει στο παρελθόν.
Η Λάρισα έχει περάσει κι άλλες δύσκολες εποχές κατά καιρούς. Ούτε θέλουμε τώρα να σταθούμε τόσο σ’ αυτά που, άλλωστε, έχετε ήδη διαβάσει σήμερα. Για όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για συμμετοχή στην Γ’ εθνική, αλλά και τι γίνεται με το γήπεδο κλπ.
Φυσικά, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ας αφήσουμε πάντα στην άκρη κι ένα παραθυράκι. Να κρατάμε, δηλαδή, και μια πισινή μήπως αλλάξουν κάποια δεδομένα.
Όπως και να έχει, όμως, μια τέτοια απόφαση που οδηγεί στην Γ’ εθνική αποτελεί όντως μαύρη σελίδα (όπως αναφέρεται ουσιαστικά και στην ανακοίνωση) στην ιστορία της Λάρισας.
Από εκεί και πέρα, όμως, η ΑΕΛ είναι για τα μεγάλα σαλόνια. Και κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται βάσει της ιστορίας της και της δυναμικής της.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: