Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

«Βλέπει» Ντάλσγκααρντ ο Παναθηναϊκός!


«Βλέπει» Ντάλσγκααρντ ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση απόκτησης του Χένρικ Ντάλσγκααρντ εξετάζει ο Παναθηναϊκός, όπως προκύπτει από τη Δανία. Τον 26χρονο δεξιό μπακ της Άαλμποργκ έχει παρακολουθήσει ο Χένρικσεν.

Η θέση του δεξιού μπακ «ταλαιπωρεί» τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Βέμερ λόγω τραυματισμών έχει αγωνιστεί ελάχιστα, ενώ οι Μαρινάκης και Μπούρμπος δεν φαίνεται να καλύπτουν την ομάδα.

Από τη Δανία προέκυψε η πληροφορία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χένρικ Ντάλσγκααρντ. Ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ανήκει στην Άαλμποργκ και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές, καθώς έπαιζε μέχρι το 2012 κυρίως ως εξτρέμ, ενίοτε και ως επιθετικός. Έχει παίξει στην Άαλμποργκ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ υπήρξε διεθνής με τις Ελπίδες της Δανίας.

Τον ποδοσφαιριστή έχει παρακολουθήσει κι έχει καλή άποψη για τις δυνατότητές του ο Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος είχε εντοπίσει και τον Ράσμους Τελάντερ που είχε αγοραστεί το καλοκαίρι από την Άαλμποργκ. Φέτος ο Ντάλσγκααρντ έχει 17 συμμετοχές και 4 ασίστ. Συνολικά μετρά 194 εμφανίσεις και 10 γκολ με την Άαλμποργκ, έχοντας παίξει μαζί της και σε 13 ματς στην Ευρώπη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: