Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μένει μέχρι να φύγει ο Αρβανίτης!


Μένει μέχρι να φύγει ο Αρβανίτης

Πιο κοντά από ποτέ στο διαζύγιο έμπειρος τεχνικός και ΑΕΚ- Κρίσιμοι οι επόμενοι αγώνες, δύσκολα θα μεταπεισθεί

Κάτι παραπάνω από σοβαρό μπορεί να χαρακτηριστεί το ραντεβού που είχε ο Γιάννης Αρβανίτης με τους ανθρώπους του τμήματος χάντμπολ και φυσικά τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Σταματιάδη.

Σε αυτό τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα από την αρχή της σεζόν με τον έμπειρο τεχνικό να επιμένει στην παραίτηση του, αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί στην παρούσα φάση και υπό τις υπάρχουσες συνθήκες να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος τεχνικός εκτιμά ότι ένα «σοκ», -όπως θα ήταν η αποχώρηση του- θα έκανε καλό, ενώ είναι φυσικό και λογικό ο ίδιος να μην έχει τις ίδιες αντοχές που είχε το 2005 όταν ανέλαβε την «Ένωση».

Το μόνιμο πλέον γηπεδικό πρόβλημα και οι πολλές –για μια ακόμα χρονιά- αλλαγές στο ρόστερ είναι φανερό πως τον έχουν κουράσει.
Εξάλλου η ατάκα- κλειδί που είπε μετά τον αγώνα με τον Δούκα «Είμαι 11 χρόνια στην ΑΕΚ και είναι η 10η φορά που φτιάχνω ομάδα από το μηδέν», τα λέει όλα από μόνη της.

Αν αυτή τη στιγμή υπήρχε διακοπή στο πρωτάθλημα ο Αρβανίτης θα είχε αποχωρήσει ήδη, αλλά παραμένει στο τμήμα, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, αφού θα ήταν αδύνατον να το αφήσει στα «κρύα του λουτρού», χωρίς να έχει βρει η ΑΕΚ τον αντικαταστάτη του.

Μέχρι την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος μεσολαβούν τέσσερις αγώνες- φωτιά με Πανελλήνιο (9/12) εκτός, ΠΑΟΚ (13/12) εκτός, ΠΑΟΚ (Κύπελλο, 16/12) εντός και Διομήδη (19/12) εντός.

Αν σε αυτό το διάστημα η εικόνα της ομάδας αλλάξει προς το καλύτερο, τότε υπάρχει πιθανότητα να μεταπεισθεί, αν όχι το πιθανότερο είναι το 2016 να βρει την ΑΕΚ με νέο προπονητή μετά από περίπου 11 χρόνια! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: