Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

"AEK και ξερό ψωμί". Ας υπάρχει, έστω και ξερό!!

Στην ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπουγαΐδης, καθώς όπως σχολίασε σε δηλώσεις του δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Έβερτον...
"AEK και ξερό ψωμί". Ας υπάρχει, έστω και ξερό
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του νεαρού στόπερ:
Μαυρουδή, αισθάνεσαι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ;
«Γιατί να αισθάνομαι έτσι»;
Διότι ακούγονται τόσα και τόσα για την επικείμενη μεταγραφή σου στην Έβερτον...
«Εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ομάδα. Βρίσκομαι στην προετοιμασία της ΑΕΚ, το μυαλό μου και το σώμα μου είναι εδώ, δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητάμε κάτι άλλο».
Δεν σε απασχολεί το ότι η Έβερτον σε παρακολουθεί;
«Είναι χαρά μου αυτό. Το να με παρακολουθούν ομάδες του εξωτερικού είναι κάτι που ασφαλώς δεν με αφήνει αδιάφορο. Αλλά όσο είμαι εδώ, θα δίνω όλο τον εαυτό μου και θα προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορώ».
Πως αντιμετωπίζεις τη μετάβαση από δύσκολη σεζόν σε μία που κατά τα φαινόμενα θα είσαι βασικός και αναντικατάστατος;
«Αν αυτό ισχύει, τότε είναι τιμή μου. Είναι πολύ σπουδαίο για κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Είχα μία δύσκολη σεζόν αλλά οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας με βοήθησαν να επιστρέψω δυνατός. Είμαι καλά και πλέον νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω αυτό που πρέπει».
Θα προτιμούσες μία σεζόν βασικός στην ΑΕΚ ή μια μεταβατική χρονιά σε μία ομάδα όπως η Έβερτον όπου λογικά θα έπρεπε να κάνεις κάποια υπομονή πριν παίξεις;
«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι καλύτερο, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να έχω κάποια προτίμηση. Σίγουρα αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει, ειδικά τώρα που είμαι 19, είναι το να παίζω ώστε να μπορώ να έχω παραστάσεις και βελτίωση. Αυτό είναι που θέλω να κάνω διότι αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα έχω επαφές με τη μπάλα. Από την άλλη μπορεί και στην ομάδα που ενδεχομένως πάω να είμαι βασικός, γιατί όχι. Πραγματικά δεν μπορώ να κάνω μιλήσω υποθετικά για το τι θα ήταν καλύτερο για μένα».
Ύστερα από δύο φιλικά στα οποία ανταποκριθήκατε ανέλπιστα καλά για πολύ κόσμο, αισθάνεστε ότι πατάτε πιο καλά στα πόδια σας;
«Κοιτάξτε, εμείς, κόντρα σε όλα αυτά που ακούγονται τα οποία δεν με ενδιαφέρουμε πιστεύουμε πραγματικά ότι διαθέτουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και πιστεύω ότι το αποδείξαμε και στα φιλικά απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Εγώ πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και ότι θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα μία ομάδα ανταγωνιστική».
Σε ποιους τομείς διαπιστώνεις ότι πρέπει να παρουσιάσεις ατομική βελτίωση ώστε να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την ΑΕΚ περισσότερο;
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στο οποίο να είμαι τέλειος. Πρέπει να δουλέψω σε όλους τους τομείς, να γίνω καλύτερος και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να έχω χρόνο συμμετοχής».
Αυτό το πιστεύεις επειδή η ομάδα δουλεύει καλά, επειδή διαπιστώνεις ότι υπάρχει ταλέντο;
«Επειδή απλά το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι περαιτέρω. Εγώ πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και στο ελληνικό πρωτάθλημα σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω, σύμφωνα με αυτά που ξέρω από την μέχρι σήμερα εμπειρία μου σε αυτό. Υπάρχουν ακόμα παίκτες που μπορούν να κουβαλήσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα, όμως οι παλαιότεροι μας έχουν κάνει να πιστέψουμε, να μεγαλώνουμε ποδοσφαιρικά μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα. Μας μιλούν συνέχεια, μας περνούν τα κατάλληλα μηνύματα και μας βοηθούν να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητες μας».
Η πορεία της εθνικής Νέων στο Euro πόσο σε έχει βοηθήσει ώστε να αποκτήσεις ακόμα καλύτερη ψυχολογία, να νιώσεις πιο έτοιμος και ικανός;
«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που πετύχαμε εκεί. Ήταν μία τεράστια εμπειρία, δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσουμε αυτό, το εύχομαι αλλά δεν παρουσιάζονται πολλές τέτοιες ευκαιρίες στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι εμπειρίες πρωτόγνωρες, ακόμα δεν μπορώ να τις σχολιάσω, δεν έχω λόγια πραγματικά για να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι. Σίγουρα τα συναισθήματα αυτά σε γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: