Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Στο Λιτόχωρο ο ΠΑΟΚ!!

Στο Λιτόχωρο θα μεταβεί και φέτος, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ.
Όπως ενημερώνουν με σημερινή (31/07) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ επεκτάθηκε η συνεργασία τους με τον όμιλο «Rea Hotels» του Γιώργου Σεβλιάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων διαθέτει το ξενοδοχείο «Dion Palace» το οποίο θα φιλοξενήσει την ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Πιερία. «Περιμένουμε και φέτος να φιλοξενήσουμε την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο Dion Palace και ευχόμαστε με τις ανέσεις και το φιλικό περιβάλλον που προσφέρει το ξενοδοχείο μας, να γίνει η καλή αρχή της ομάδας, για μία εξαιρετική σεζόν στο μπάσκετ», ανέφερε σχετικά ο ιδιοκτήτης του ομίλου και γνωστός για τα ΠΑΟΚτζήδικα αισθήματά του, Γιώργος Σεβλιάδης.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον όμιλο Rea Hotels του κ. Γιώργου Σεβλιάδη και για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο όμιλος Rea Hotels συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ως επίσημος υποστηρικτής και θα φιλοξενήσει και φέτος στο πολυτελές ξενοδοχείο Dion Palace την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην περιοχή του Λιτοχώρου.
Προφίλ Εταιρίας: Χτισμένο στους πρόποδες του θρυλικού βουνού, τον Όλυμπο και ακριβώς δίπλα στην παραλία, το Dion Palace προσφέρει έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, την άριστη στέγαση και μια μεγάλη φιλοξενία. Χτισμένο σε μια έκταση με θαυμάσιους κήπους σε 46000 τ.μ., ένας παραθαλάσσιος παράδεισος σε μια ήσυχη περιοχή, το ξενοδοχείο Dion Palace deluxe, 12μηνης λειτουργίας, προσφέρει μια πλειάδα επιλογών διαμονής με τα 196 σύγχρονα και άνετα δωμάτια, σουίτες, superior και superior family δωμάτια, πρόσφατα ανακαινισμένα με όλες τις ανέσεις και ξεχωριστό στυλ. Από φέτος στις εγκαταστάσεις του Dion Palace λειτουργεί και το «Le Spa Adriana Karembeu», με έμπειρους επαγγελματίες και θεραπείες και προσφέρει απίστευτες στιγμές απόλαυσης και ευεξίας και με στόχο την πιο αποτελεσματική, ολοκληρωμένη, θεϊκή φροντίδα περιποίησης! Στους σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους χώρους του spa, μπορεί να βρει κανείς μία θερμαινόμενη πισίνα με hydrojets, jacuzzi, δύο σάουνες, δύο χαμάμ, solarium, power plate, γυμναστήριο, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος με φυσικά προϊόντα τα οποία χαρίζουν λάμψη, αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.
Το ξενοδοχείο Dion Palace, του ομίλου Rea Hotels, βρίσκεται στη Γρίτσα Λιτοχώρου. Τηλ. επικοινωνίας: 2352061431-4, www.dionpalace.com, e-mail: info@dionpalace.com».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: