Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σπάσιτς: «Όλα θα κριθούν στη Τούμπα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάτζαν Σπάσιτς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις εμπειρίες που έχει κόντρα σε ισραηλινές ομάδες αλλά και τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τωρινό ΠΑΟΚ: "Έχει πολύ καλό προπονητή, τον Γιώργο Δώνη. Φέτος μπορεί να κάνει καλή πορεία και να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο. Τον Δώνη τον είχα στη Λάρισα προπονητή, είναι καλός, δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα και πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Με τον Δώνη, κάθε παίκτης και στην προπόνηση και στον αγώνα δίνει το 100% και σ' αυτή την ομάδα που έχει νέους παίκτες ο προπονητής μπορεί να παρει πολλά πράγματα. Μπορεί να πάει πολύ ψηλά, αρκεί τα νεαρά παιδιά να ακούνε αυτά που τους λέει. Με τον Δώνη ο ΠΑΟΚΑ θα παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, θα έχει προπονητή που θα είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα. Πιτεύω θα πάει καλά ο ΠΑΟΚ".

Για τις αποχωρήσεις έμπειρων παικτών: "Αν κάνουν μεταγραφές για να καλυφθούν οι θέσεις των παιδιών που έφυγαν, η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Και πιστεύω ότι με τα νέα παιδιά μπορεί να κάνει καλή πορεία φέτος".

Για το πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: "Οικονομική κρίση υπάρχει παντού, οι δυσκολίες υπάρχουν παντού πρέπει με καλό σκάουτινγκ να φέρνουν παίκτες από μικρές κατηγορίες αλλά να εμπιστευτούν και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δώσουν ευκαιρίες. Αυτό πρέπει να γίνει στον ΠΑΟΚ και έτσι η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά"

Για τις εμπειρίες του κόντρα σε ισραηλινές ομάδες: "Με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλειστήκαμε, με την Μπεϊτάρ προκριθήκαμε, αυτό που ξέρω είναι ότι στο Ισραήλ είναι δύσκολα, έχουν κόσμο που βοηθάει, δύσκολες έδρες. Και είναι ομάδες με πολλούς ξένους παίκτες.

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπνέι: "Τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα. Αν ο ΠΑΟΚ βάλει ένα γκολ στο Ισραήλ, στην Τούμπα θα είναι πιο εύκολα. Μόνο μη χάσει. Έχει καλύτερη ομάδα".

Για τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ: "Έζησα πολλά, πήραμε και δύο Κύπελλα μετά από τόσο χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω γιατί την αγαπάω αυτήν την ομάδα. Είτε ως προπονητής, είτε από άλλο πόστο. Τελειώνω τη σχολή προπονητών, θέλω τώρα να κάνω τα πρώτα βήματα και κάποια στιγμή στο μέλλον να έρθω στον ΠΑΟΚ".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: