Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ντελινικάιτις: «Πρέπει να “ματώνουμε” για το αποτέλεσμα»


Ντελινικάιτις: «Πρέπει να “ματώνουμε” για το αποτέλεσμα»

Χαρούμενος για τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής της Α1, αλλά περισσότερο για τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Αρκαδικού ήταν ο Τόμας Ντελινικάιτις.

Οι ισορροπίες στην Α1 είναι τόσο λεπτές που το Ρέθυμνο μπορεί να κάνει το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τόμας Ντελινινκάιτις με αφορμή τη βράβευσή του ως MVP της 17ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Ντελινικάιτις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 17ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου επί του Αρκαδικού σε κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον της;

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα της ομάδας μου. Εάν η ομάδα κερδίζει τότε είμαι ευτυχισμένος και εγώ. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για αυτόν τον τίτλο αλλά όπως προείπα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και αυτό με ικανοποιεί διπλά».

- Ποια είναι η εκτίμηση σου για την πορεία του Ρεθύμνου Cretan Kings στην συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για κάτι καλύτερο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και όλα είναι πιθανά. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ αλλά μπορούμε και να κινδυνέψουμε. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Αν θες να πας στα πλέι οφ θα πρέπει να παίζεις καλά και να “ματώνεις” για το αποτέλεσμα».

- Ποια είναι η άποψη σου για το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, σε σύγκριση με τα προηγούμενα που πήρες μέρος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ;

«Δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη για το κατά πόσο ανταγωνιστική είναι η φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί έχω αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα ματς. Όμως, όπως ανέφερα παραπάνω οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, το οποίο αποδεικνύει πως σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: