Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

What about Tottenham...!!


What about Tottenham...

Λέστερ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ. Αν ρωτήσεις κάποιον ποιοι διεκδικούν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς να πολυσκεφτεί θα σου πει τις τρεις παραπάνω ομάδες. Υπάρχει και μια όμως που κάνει τη δουλειά της αθόρυβα. Η Τότεναμ. Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης
Με τον Χάρι Κέιν να μην πραγματοποιεί τη σεζόν που ίσως οι οπαδοί της ομάδας θα φαντάζονταν. Με τον Έρικ Λαμέλα να παραμένει λιγότερο αποδοτικός από τον Έρικσεν αλλά περισσότερο απρόβλεπτος γεγονός που τον καθιστά αναγκαίο.
Με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνιο να μην έχει μια λύση πίσω από τον Κέιν, σε περίπτωση που ο Αγλλος φορ τραυματιστεί.
Κι όμως, η Τότεναμ κυνηγά τη Λέστερ από τη 2η θέση. Με ένα πολύ σφιχτό ρόστερ σε βασικές επιλογές, ο Ποκετίνο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία άξια, εκμεταλλεύεται την «ανυπαρξία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ φέτος, έχοντας κατά 99% κερδίσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Επένδυσε πάνω στο ταλέντο του Ντέλε Άλι και τα 7 τέρματα του νεαρού Άγγλου είναι ουσιαστικά αυτά τα παραπάνω που ίσως λείπουν από τον Κέιν και τα οποία θα δικαιολογούσαν την τωρινή θέση της Τότεναμ στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο κρυφός άσος στο μανίκι του Ποκετίνιο. Ο Αργεντινός πανέξυπνα, έσβησε τα φώτα γύρω από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Ακόμη και τα media στο Νησί εξακολουθούν να μην «παίζουν» την Τότεναμ. Δεν έχει καλύτερο ο Ποκετίνο. Για την ακρίβεια, εύχεται αυτό να συνεχιστεί ακόμη και όταν θα έρθουν τα δύσκολα παιχνίδια με Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για την ώρα, έχει να κάνει ένα ταξίδι στο Μάντσεστερ. Αν ο Κέιν θέλει να φέρει τον τίτλο του επόμενου στράικερ νούμερο ένα της χώρας, τότε οφείλει απέναντι στην άμυνα του Πελεγκρίνι να στήσει ένα μικρό πάρτι.
Αν η Τότεναμ περάσει και από εκεί, ίσως αρχίσουν και τα media της χώρας να αναρωτιούνται... What about Tottenham?


Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: