Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ντ. Σάκοτα: «Να παίζουμε έτσι από την αρχή»

Ο Ντούσαν Σάκοτα στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τόνισε την ανάγκη η ΑΕΚ να παίζει από την αρχή τόσο καλά.

Ντ. Σάκοτα: «Να παίζουμε έτσι από την αρχή»
Ευχαριστημένος μεν από τη σπουδαία επιστροφή της ΑΕΚ από το -17 απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και προβληματισμένος για την κακή εικόνα που είχε ξανά η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Σάκοτα.

«Ο τρόπος που νικήσαμε τονώνει την ψυχολογία μας, αλλά θα πρέπει να δούμε τι φταίει και σε διαδοχικά παιχνίδια αρχίζουμε άσχημα. Θα πρέπει από την αρχή να παίζουμε δυνατά. Ηρεμήσαμε στο ημίχρονο, πήγαμε άμυνα με άμυνα κι επίθεση με την επίθεση χωρίς να κοιτάμε το σκορ κι έτσι ήρθε η ανατροπή. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε πως κάποια στιγμή θα έρθει το καλό μας πρόσωπο για 40 λεπτά κι όχι για ένα ημίχρονο. Η νίκη αυτή μας βοηθά βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Δυστυχώς η ήττα από την Κράσνι στην πρεμιέρα μάς πληγώνει και μας υποχρεώνει να πάρουμε ένα ματς εκτός έδρας. Όμως τώρα προέχει το παιχνίδι με την Καβάλα», τόνισε ο αρχηγός της «Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: