Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Παίζει... τα ρέστα του!!

Την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη θα ψάξει απόψε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Αστέρας Τρίπολης, που θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Παίζει... τα ρέστα του
Ώρα Ευρώπης για τον Αστέρα Τρίπολης, που υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΑΠΟΕΛ (10.05 ΟΤΕ Sport 3), απέναντι στον οποίο θα προσπαθήσει να ψάξει την πρώτη του φετινή νίκη, εξαντλώντας όσες πιθανότητες του αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολλές για την ομάδα της Τρίπολης που βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό, αλλά σε περίπτωση νίκης θα μείνει τουλάχιστον μαθηματικά στο... κόλπο της πρόκρισης.

Οι «Αρκάδες» είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα, μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα εντός των συνόρων και είναι αποφασισμένοι να παίξουν τα ρέστα τους, σε ένα παιχνίδι αληθινή «μάχη», όπως άλλωστε χαρακτήρισε το ματς και ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης.

Το «κλειδί» της υπόθεσης για την ομάδα της Τρίπολης είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, απέναντι σε μια ομάδα που βγαίνει γρήγορα μπροστά και ξέρει να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους.

Στο απουσιολόγιο του Βεργέτη βρίσκονται τα ονόματα των Γιαννούλη και Γκοϊάν, ενώ προστέθηκε και αυτό του Σκούρτη που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Από την άλλη, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Εφραίμ και Ντε Βινσέντι, καθώς και στους Μακρίδη, Ιωάννου, Ναφίου, Πάρντο και Σωτηρίου που έμειναν στην Κύπρο.

Πιθανές ενδεκάδες

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε, Φερνάντες (ή Φούντας) Μπερτόλιο, Γιάννου.

ΑΠΟΕΛ (Τιμούρ Κετσπάγια): Βάτερμαν, Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Καρλάο, Αμορίν, Μοράις, Στίλιτς, Βάντερ, Χαραλαμπίδης, Βινίσιους, Καβενάγκι.

Διαιτητής: Όλιβερ Ντράχτα (Αυστρία)
Βοηθοί: Μπράντνερ (Αυστρία), Κούπερ (Αυστρία) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: