Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ουδέν τελειώνει κι ουδέν αρχίζει για τον ΠΑΟΚ, απόψε…!!

Αρθρογραφεί ο Άρις Νικολάκης 
Απ΄ ό,τι ψυχανεμιζόμαστε… Από τα συμφραζόμενα δηλαδή – για λέμε την πάσα αλήθεια - αντιλαμβανόμαστε πως ο Ιγκόρ Τούντορ θα επιχειρήσει ένα ακόμη πείραμα. Προσωπικά – εάν σας νοιάζει – δεν μας πειράζει. Και τούτο επειδή, προσωπικά πάντα, έχουμε μείνει σε εκείνη την κεκαλυμμένη  μεν, αλλά αναφορά δε, περί οικοδόμησης ομάδας….

Δημιουργώντας λοιπόν, κάνεις και λάθη. Εξάλλου, εάν δεν πάθεις, δε θα μάθεις. Αν και στο διάβα του χρόνου απ΄ ανέκαθεν είναι σαφής ο τρόπος δημιουργίας. Σταματάς, να μιλάς κι αρχίζεις να πράττεις. Και στον ΠΑΟΚ δεν σταματούν, να μιλούν. Δίχως ανάλογα να πράττουν. Διαφωνείτε;


Τέλος πάντων.

Εμάς λοιπόν – πάντα επί προσωπικού - δε μας χαλά η πρόθεση του Κροάτη προπονητή, να δοκιμάσει την ομάδα του σε νέα σχήματα και τους παίκτες του σε νέους ρόλους. Ίσα, ίσα που μας φτιάχνει την διάθεση. Τούτο δε, επειδή καιρός είναι ο ΠΑΟΚ να δοκιμάσει κι άλλες διεξόδους από το αγωνιστικό αδιέξοδο του.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Δεν είναι κακό να το γράψουμε άλλη μία. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν θεωρούσε ανοησία – για να μην πούμε άλλη λέξη με ομοιοκαταληξία – την εμμονή αλλά και την προσμονή  διαφορετικού αποτελέσματος με την καταβολή της ίδιας προσπάθειας. Με λίγα λόγια; Οι αλλαγές τις οποίες… ψυχανεμιζόμαστε ίσως ωφελήσουν σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ.

Δεν πάει σαν πρόβατο επί σφαγή ο «δικέφαλος» εκεί στα λημέρια του Ιβάν Σαββίδη . Το Κράσνονταρ (Αικατερινοντάρ η παλαιότερη ονομασία) βλέπετε,  είναι κοντά στο Ροστόβ ον Ντον. Πάει σαν αετός. Για να καλύψει εκεί το χαμένο έδαφος εδώ, στη Θεσσαλονίκη. Τι σημαίνει αυτό; Πάει για να δώσει μάχη. Τώρα, δίνοντας παράλληλα κι εξετάσεις  για τις αλλαγές… Δεν θα είναι κακό.

Δημιουργεί – κατά τον Φρανκ Άνεσεν - ο Ιγκόρ Τούντορ. Είναι – κατά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ – νωρίς να κρίνουμε το αποτέλεσμα της δημιουργίας του. Αφήστε που δεν νομίζουμε,  να βιάζονται στην Τούμπα γι’ αυτά. Η δημιουργία είναι κλάσμα με παρονομαστή τον χρόνο. Κι ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είναι μάγος. Προπονητής είξναο, καλός ή κακός; Αυτός… Ο χρόνος, θα δείξει!

Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε κι απόψε. Κατά την ταπεινή μας άποψη δε; Μήτε θα αρχίσει, μήτε θα τελειώσει η αγωνιστική περίοδος απόψε για τον ΠΑΟΚ. Απλά, συνεχίζεται. Έχει πολύ χρόνο για να προσπαθήσει ικανή για τίτλους ομάδα να οικοδομήσει. Και μετά; Έχει ο Ιβάν…
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: