Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τσουκαλάς: «Περιμένω τον ΠΑΟΚ όλο και καλύτερο»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς και μίλησε για την ομάδα του, τη νίκη με τον Ατρόμητο αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Για το πρώτο φετινό του γκολ: «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και όχι ότι σκόραρα εγώ.»

Για το ότι έχουν πάρει τον «αέρα» του Ατρομήτου: «Ισχύει, είναι η αλήθεια γιατί τα τελευταία 3 χρόνια κερδίζουμε συνεχώς τον Ατρόμητο.»

Για τον Τσάβες: «Έχει φοβερή ποιότητα, ανανέωσε με την ομάδα, είναι σημαντικός παίκτης και ειδικά από τη μέση και μπροστά έχουμε αρκετή ποιότητα.»

Για το αν ο ΠΑΣ έχει στόχο τα πλεϊ οφ και αν πάρει τη θέση και δεν μπορεί να αγωνιστεί όπως συνέβη: «Φυσικά έχουμε υψηλούς στόχους, δεν θέλω να σκεφτούμε ότι θα βγούμε αγωνιστικά και δεν θα παίξουμε στην Ευρώπη.

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Δεν πρόλαβα να το δω αλλά είδα τις φάσεις και ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, τον ΠΑΟΚ τον περιμένω όλο και καλύτερο. Εμείς όταν τον αντιμετωπίσαμε είμαστε και τυχεροί αλλά χρειάζεται και αυτό στο ποδόσφαιρο.»

Για το αν έχει στο μυαλό του την κλήση στην Εθνική: «Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου, εγώ θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό με την ομάδα μου , με τον ΠΑΣ είναι δύσκολο να κληθώ γιατί υπάρχουν καλές ομάδες που παίζουν και Ευρώπη αλλά αν συνεχίσουμε εκεί ψηλά τότε ίσως να γίνει.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: