Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τον έχασε μέσα από τα χέρια του το… πορνό!

Μια καριέρα στη βιομηχανία ταινιών πορνό «θυσίασε» ο Ντέιβιντ Ορτίθ προκειμένου να ασχοληθεί με το μπέιζμπολ, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Τον έχασε μέσα από τα χέρια του το… πορνό

Όχι, μη φανταστείτε κάποιο άλλο σπορ. Όταν ήταν μικρότερος πίστευε πως θα μπορούσε να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα τις ταινίες, χωρίς μάλιστα να έχει ιδιαίτερες υποκριτικές ικανότητες.

Σύμφωνα με όσα είπε, υπήρχε μια περίοδος της ζωής του που έβλεπε ως πλέον ενδεδειγμένη λύση επαγγελματικής αποκατάστασης τη βιομηχανία πορνό. Τελικά, προτίμησε το μπέιζμπολ, απόφαση που μάλλον τον δικαίωσε, αν κρίνει κανείς από τα 14 εκατομμύρια δολάρια ετησίως του αποφέρει το συμβόλαιό του.

Ποσό πολύ μεγαλύτερο από τις 90.000 δολ. που του προσέφερε ο Στιβ Χιρς, εκτελεστικός διευθυντής της γνωστής εταιρείας Vivid, προκειμένου να γυρίσει μία σκηνή. Κι επειδή αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως με καθαρά χρηματικούς όρους δεν μπορούσε να τον δελεάσει, αποκάλυψε πως θα του καλύψει τη… χασούρα σε είδος, αφού ο Ορτίθ θα πλαισιωνόταν όχι από μία ή δύο, αλλά πέντε γυναίκες! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: