Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

«Φιλόδοξος ο Καρυπίδης, του εύχομαι καλή επιτυχία»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος, Κώστας Οικονομίδης, και μίλησε για την νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος ο Άρης.

Ακόμη μίλησε για τους λόγους που δεν μπήκε στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρίνων» αλλά και για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το λόγο που δεν ήρθε στον Άρη: «Έγινε μια συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη για 15 λεπτά και αυτό ήταν όλο. Ρωτήστε τον ίδιο γιατί δεν τα βρήκαμε».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν που ήταν η πιο καταστροφική της ιστορίας του, βάσει αποτελεσμάτων. Κάνει μια καινούργια αρχή με ένα φιλόδοξο άνθρωπο στην ηγεσία, κάνει καλές κινήσεις με ένα προπονητική εξαιρετικό στην ψυχολογία και στις δύσκολες καταστάσεις. Άλλωστε έχει ως προίκα το προηγούμενο άκρως επιτυχημένο πέρασμα του από τον Άρη, που τον ανέβασε στη Super League από τη Β’ Εθνική. Δημιουργείται ένα καλό κλίμα και μια δυναμική ώστε ο Αρης να είναι περαστικός από την κατηγορία. Βέβαια οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει πολύ και ο Άρης θα πρέπει να ιδρώσει για αν κερδίσει την άνοδο του. Μετά το Δεκέμβριο, ο Άρης θα πρέπει να αρχίσει να χτίζει και την ομάδα της Σούπερ Λιγκ εκτός αυτής της Football League. Δεν μπορεί να φτάνει στο τέλος κάθε σεζόν και να δει από εκεί και πέρα τι πρέπει να γίνει».

Για τον κ. Καρυπίδη: «Είναι ένας φιλόδοξος άνθρωπος και τα πεπραγμένα του και τα αποτελέσματα θα δείξουν με ποιο τρόπο θα μείνει στην ιστορία του Άρη. Του εύχομαι καλή επιτυχία»

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής, παρά την περσινή εξαιρετική του πορεία στη footballLeague, δεν έχτισε τόσο όσο έπρεπε για να είναι ανταγωνιστικός στη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα έχει κενά, αλλά μπορεί να κάνει να μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: