Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σαρίτσα: «Ο Γκάλης είναι θρύλος»

Χαρούμενοι που θα συμμετάσχουν στο «Nick Galis Cup» δήλωσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων, με τον προπονητή της Πινάρ Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα, να χαρακτηρίζει «θρύλο» τον Νίκο Γκάλη.

Σαρίτσα: «Ο Γκάλης είναι θρύλος»
Ανεξίτηλο έχει μείνει στο μυαλό του Ουφούκ Σαρίτσα ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Εφές με τον Παναθηναϊκό, όπου ως παίκτης τότε είχε μαρκάρει τον Νίκο Γκάλη. Ο προπονητής Πινάρ Καρσίγιακα χαρακτήρισε «θρύλο» τον παλαίμαχο άσο του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα δήλωσε χαρούμενος που θα συμμετάσχει με την ομάδα του στο τουρνουά είναι προς τιμήν του.

«Ευχαριστούμε τον Άρη για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη μας τιμή που θα συμμετάσχουμε στο τουρνουά. Είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και στο πλαίσιο της προετοιμασίας να βγάλουμε μέσα από τα δύο παιχνίδια χρήσιμα συμπεράσματα. Εύχομαι μια καλή αθλητική χρονιά μακριά από βία. Εύχομαι σε παίκτες και προπονητές υγεία και τύχη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από τη μεριά του, ο Κίριλ Φεσένκο (παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν) είπε: «Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Πρόκειται για ένα σπουδαίο τουρνουά με σπουδαίες ομάδες και παίκτες που θα μας βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ».

Ουφούκ Σαρίτσα (προπονητής της Πινάρ Καρσίγιακα)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο Γκάλης είναι θρύλος. Έπαιξα εναντίον του όταν ήμουν νέος σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός – Εφές. Τα επιθετικά του προσόντα ήταν απίστευτα. Τον είχα μαρκάρει 2-3 φορές και κάποια στιγμή με είχε μαρκάρει και εκείνος. Είναι θρυλικός παίκτης. Όσον αφορά στους αγώνες του τουρνουά, θα δώσουμε δύο δυνατά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ στην προετοιμασία μας προκειμένου να κάνουμε μια ακόμη καλή σεζόν. Η περσινή ήταν κάτι σαν όνειρο… Θα δούμε τι θα γίνει φέτος. Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες για την φετινή σεζόν».

Ινάνκ Κοτς (αρχηγός Πινάρ Καρσίγιακα)

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη. Είναι μεγάλη μας τιμή. Είμαστε τυχεροί γιατί θα παίξουμε απέναντι σε σπουδαίες ομάδες και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον βαθμό σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε. Ευχαριστούμε τον ΑΡΗ που μας προσκάλεσε στο τουρνουά».

Γκάσπερ Ποτότσνικ (προπονητής Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Είναι τιμή μας να παίξουμε σε ένα τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον μύθο Νίκο Γκάλη. Θα χρησιμοποιήσουμε τους αγώνες για να είμαστε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είναι πολύ σημαντική η φετινή χρονιά για εμάς. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να προσφέρουμε θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους».

Ζακ Ράιτ (παίκτης Ολίμπια Λιουμπλιάνας)

«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Ευχαριστώ, είναι πάντα χαρά μου να επιστρέφω στην Ελλάδα. Θα εκμεταλλευτούμε ευκαιρία γίνουμε καλύτεροι ώστε να έχουμε μια καλή πορεία μέσα στη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: