Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Στραματσόνι διόρθωσε την ομάδα στην ανάπαυλα»

Συγχαρητήρια στον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς και στους οπαδούς της ομάδας του, έδωσε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τη Μίλαν.

«Ο Στραματσόνι διόρθωσε την ομάδα στην ανάπαυλα»
Το ντέρμπι του Μιλάνου δεν ανέδειξε νικητή, αφού Ίντερ και Μίλαν, έχοντας από ένα καλό ημίχρονο, έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν δυσαρέστησε τον πρόεδρο των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε μετά τη λήξη στο συνδρομητικό «Sky».

«Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αφού η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το ματς από το πρώτο μέρος, όταν οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στο τέρμα μας. Συνεπώς το αποτέλεσμα, σε γενικές γραμμές, ήταν δίκαιο», ήταν η εκτίμηση του Μοράτι.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Μίλαν, η οποία έδειξε πως μπορεί να κάνει δικό της το ντέρμπι. Στο δεύτερο, όμως, οι τυπικά γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Τους λόγους εξηγεί ο πρόεδρος. «Αυτό που άλλαξε ήταν ο τρόπος που παίζαμε. Ο Στραματσόνι έκανε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στην ανάπαυλα και η ομάδα πήγε καλύτερα. Για αυτό το λόγο του έδωσα τα συγχαρητήριά μου. Γιατί είδε τα προβλήματα και τα διόρθωσε. Όπως συγχαρητήρια δίνω και στον κόσμο μας, που ήταν καταπληκτικός και κόσμιος, σε όλη τη διάρκεια του ματς», τόνισε ο πρόεδρος της Ίντερ.

Αναφορικά με τον Μάριο Μπαλοτέλι, τον άλλοτε αγαπημένο ποδοσφαιριστή του, ο Μάσιμο Μοράτι ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του. «Δεν τον συνάντησα στα αποδυτήρια», είπε φεύγοντας, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν προσπάθησε, καν, να τον πλησιάσει και να του μιλήσει.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: