Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το πλάνο εξόφλησης του Σαββίδη!

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και μια από τις προτεραιότητές του είναι να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στους οποίους εκκρεμούν δεδουλευμένα από την περσινή χρονιά.

Το πλάνο εξόφλησης του Σαββίδη
Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ έκανε γνωστή τη διάθεσή του να απαλλάξει τον σύλλογο από χρέη.

Είτε αυτά αφορούν τα παγωμένα χρέη προς το Δημόσιο (θέμα για το οποίο έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την οριστική επίλυσή του), είτε για οποιαδήποτε άλλη υποχρέωσή του. Όπως τα δεδουλευμένα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη χρονιά.

O μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» έχοντας επίσης υπόψη του ότι έχουν προηγηθεί διακανονισμοί, οι οποίοι μάλιστα δεν τηρήθηκαν, είχε συνάντηση μαζί τους προκειμένου να τους προτείνει ένα πλάνο εξόφλησης. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, πρότεινε εξόφληση με «ψαλίδισμα» των οφειλομένων τους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν έδωσαν απάντηση, αλλά η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μέσω του Γκέρμαν Τσιστιακόφ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: