Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Αγγέλου: «Στόχος του Άρη η επιβίωση»

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον Άρη και τους στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη φράση «δος ημίν σήμερον» που χρησιμοποίησε πρόσφατα:

«Το πιστεύω και είναι πραγματικότητα. Σε όλα τα επίπεδα η ζωή αλλάζει. Ο τρόπος επιβίωσης αλλάζει και θέλουμε να μεταφέρουμε την επαγγελματική προσπάθεια που κάνουμε στο σύλλογο. Εγώ λέω πολλές φορές “όπου σταματά ο άνθρωπος ξεκινά ο Θεός”».


Για την κατάσταση που υπάρχει στον Άρη σήμερα:

«Βλέπουμε την κατάσταση με αισιοδοξία και αντοχή. Μας δίνουν το κουράγιο οι παίκτες μας και η διοικητική προσπάθεια που ασχολείται με τα προβλήματα. Αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με αλήθεια και χιούμορ. Λείπουν πράγματα αλλά βάζουμε δύναμη και ομαδικότητα στην προσπάθεια».


Για το αν έχει αλλάξει ο στόχος σήμερα από την αρχή της χρονιάς:

«Ο στόχος είναι κάτι πολύ ευάλωτο. Μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα. Στόχος του Άρη είναι η επιβίωση. Ο Άρης όμως έχει μεγάλη ιστορία και δεύτερος στόχος του είναι να συσπειρώσει τους φίλους του. Η ομάδα είναι αυτή που εμπνέει και έχουμε πέσει με τα μούτρα για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία και στο γήπεδο χρειάζεται συγκέντρωση και προσπαθούμε να την καλλιεργούμε».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: