Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Λάουντρουπ»

Στην αποκάλυψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ προχώρησε ο Τζον Τόσακ, μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Λάουντρουπ»
Ο Δανός τεχνικός φημολογείται ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της «βασίλισσας», εφόσον αποχωρήσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ωστόσο, ο Ουαλός προπονητής που είχε εργαστεί στους «μερένχες» τόνισε ότι δεν παρουσιάζεται συχνά μία τέτοια ευκαιρία για κάθε συνάδελφό του.

«Ξέρω ότι ενδιαφέρονται για εκείνον», ανέφερε αρχικά ο 63χρονος τεχνικός στην Daily Mail και πρόσθεσε:

«Είναι απόλυτα κατανοητό ότι ο προπονητής της Σουόνσι εξετάζεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία έπαιξε από το 1994 μέχρι και το 1996. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα ήθελε ο Λάουντρουπ να σπάσει μία από τις καλύτερες συνεργασίες του;».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος επιθετικός δήλωσε: «Από την εμπειρία μου, οι προπονητές που έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο δεν φαίνεται στο παιχνίδι τόσο πολύ. Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι τέτοιο. Υπάρχει κατανόηση από τους κορυφαίος παίκτες, από ό,τι τους ζητείται να κάνουν. Έτσι έκανε ο Κρόιφ. Από την πλευρά του, ο Λάουντρουπ έχει πάρει τα πάνω του και θεωρείται ως σπουδαίος προπονητής».

Καταλήγοντας, ο Τόσακ τόνισε: «Η προπονητική είναι ευχάριστη. Η ευκαιρία να προπονήσεις την Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρουσιάζεται συχνά. Και όπως συνέβη όταν άφησα την Σοσιεδάδ για την Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα επιστρέφεις πίσω».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: