Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Με την ίδια... συνταγή!

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ελπίζει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό. Ίδιο σχήμα με την Κέρκυρα θα παρατάξει στην Τούμπα (28/2) ο Γιώργος Δώνης.

Με την ίδια... συνταγή
Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους Βοιωτούς, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τον αγώνα με την Κέρκυρα (3-1) και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει σχήμα με τερματοφύλακα τον Ιτάνζ, δεξιά στην άμυνα τον Αποστολόπουλο, αριστερά τον Λίνο, στόπερ τους Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Λάζαρ, Γκαρσία, αριστερά τον Καμαρά, δεξιά τον Σαλπιγγίδη και τον Λόρενς πίσω από τον Αθανασιάδη στην επίθεση.

Ο Φωτάκης ανέβασε ρυθμούς, αλλά λόγω του ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Σταφυλίδης, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε και Χακόμπο.

Η 18μελής αποστολή: Ιτάνζ, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Καμαρά, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Σίλντενφελντ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: