Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πάνε για 60 δόσεις…!

Τελικά, μάλλον θα γίνει το χατίρι στον Άρη με τις 60 δόσεις για το ζήτημα της λύσης των χρεών των «κιτρινόμαυρων» προς πρώην ποδοσφαιριστές τους.

Πάνε για 60 δόσεις…
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «soccerplus.gr», στη συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη οι ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, θα προτείνουν στον ΠΣΑΠ οι δόσεις για τα χρέη των πρώην παικτών της ομάδας, που έχουν λαμβάνειν περισσότερα από 300.000 ευρώ, να φτάσουν τις 60, αποδεχόμενοι ουσιαστικά την αρχική πρόταση που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως: «Λύση που να ικανοποιεί τον Άρη, ώστε να μην εμμείνει στην προσφυγή του στο άρθρο 99 αναζητούν η Super League και η ΕΠΟ, που είχαν συνάντηση μαζί με εκπροσώπους της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 25/2 και θα έχουν συνάντηση και με τον ΠΣΑΠ την Τρίτη 26/2.

Η πρόταση που θα υποβληθεί από τη πλευρά της ΕΠΟ, της Super League και του Άρη στον ΠΣΑΠ στη συνάντηση της Τρίτης, θα είναι να γίνει διακανονισμός για τα πολύ μεγάλα ποσά που χρωστά σε ποδοσφαιριστές ο Άρης, σε δόσεις που να υπερβαίνουν τις 45 - αριθμός που προβλέπεται στο το μνημόνιο κατανόησης που υπεγράφη από τον ΠΣΑΠ και τις υπόλοιπες ομάδες της Super League – και να φτάνουν πιθανόν τις 60.

Αν αυτό γίνει αποδεκτό από την πλευρά του ΠΣΑΠ, τότε όλα δείχνουν ότι ο Άρης δεν θα εμμείνει στην απόφαση για προσφυγή στο άρθρο 99 (η υπόθεση συζητείται τον Απρίλιο).

Αν όχι, τότε το αδιέξοδο θα συνεχιστεί και θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: