Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ντι Στέφανο: «Δύσκολο, αλλά η Ρεάλ μπορεί να κερδίσει»

Αισιόδοξος για τις προσεχείς υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο Ισπανίας και το Champions League παρουσιάστηκε ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Ντι Στέφανο: «Δύσκολο, αλλά η Ρεάλ μπορεί να κερδίσει»
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και θα αγωνιστεί εκείνη στον τελικό του Copa del Rey, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Ο επίτιμος πρόεδρος της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο

Για το αποψινό Classico, στο οποίο κρίνεται μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας:

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάρει την πρόκριση. Δεν τολμώ να κάνω οποιαδήποτε πρόβλεψη, επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι δύσκολο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μέσα στις δυνατότητές της. Δεν υπάρχουν παίκτες-κλειδιά στο παιχνίδι, ο καθένας έχει το δικό του σημαντικό ρόλο.

Εάν είναι καλύτερος ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) από τον (Λιονέλ) Μέσι; Αυτό είναι κάτι άλλο, αλλά όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το υλικό για να τα πάει καλά
».

Για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League:

«Νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει στην Primera Division, σε ένα επίπεδο ανάλογο με εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι οι παίκτες θα ταξιδέψουν εκεί για να κερδίσουν. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά πρώτα θα πρέπει να παίξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: