Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ειρωνεύτηκε τη Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο!

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα και ήταν απολαυστικός για ακόμα μία φορά.

Ειρωνεύτηκε τη Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο
Συνηθίζει να δίνει πραγματικές… παραστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου, αφού δεν αφήνει τίποτα και κανέναν ασχολίαστο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Μια τέτοια του παρουσιάστηκε με αφορμή τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με αντίπαλο τη μεγάλη… συμπάθειά του, τη Μπαρτσελόνα.

Αρχικά ο Μουρίνιο παρουσιάστηκε πολύ ήρεμος, σχεδόν άκεφος. Απαντούσε μονολεκτικά στις περισσότερες ερωτήσεις, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες. Δεν αποκάλυψε τις επιλογές του για το βασικό σχήμα της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις προηγούμενες φορές ήξερα ποιοι θα παίξουν, αλλά δεν σας τους έλεγα. Αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν. Θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή».

Στην παρατήρηση, όμως, δημοσιογράφου, πως οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» σχολίασαν αρνητικά τον διαιτητή του ημιτελικού, Ουντιάνο Μαγένκο, με τον οποίον δεν έχουν καλά αποτελέσματα, ο Πορτογάλος έδωσε, επιτέλους, τέλος στην ανιαρή συνέντευξη, απαντώντας με ειρωνικό τρόπο.

«Εγώ προτιμώ να μιλώ για τα μαθήματα ήθους που πήραμε στο παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, οι άνθρωποι της οποίας σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο και δεν μιλούν καθόλου για τους διαιτητές, ενώ οι παίκτες της ποτέ δεν κάνουν θέατρο για να κερδίσουν πέναλτι ή κάποια κίτρινη κάρτα, ποτέ δεν περιτριγυρίζουν το διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου, αλλά σκέφτονται μόνο το πώς θα παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο, παρεμπιπτόντως, κάνουν καλά», είπε χαρακτηριστικά και με δεικτικό ύφος ο Μουρίνιο.

Η μάχη του ημιτελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, έχει ήδη ξεκινήσει, 30 ώρες πριν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη του αγώνα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: