Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σοκ με Ρόουζ!!

Σοκ με Ρόουζ!
Ισχυρό πλήγμα στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον τίτλο δέχτηκαν οι Μπουλς. Ο Ντέρικ Ρόουζ αποχώρησε με τραυματισμό στο αριστερό γόνατο από τη νικηφόρα αναμέτρηση με τους Σίξερς για την πρεμιέρα των play offs και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων! Ο περσινός MVP, που φέτος είχε λείψει από 27 ματς λόγω τραυματισμών στην κανονική περίοδο, θα χάσει τα υπόλοιπα play offs αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο 23χρονος άσος, που πρόκειται να χειρουργηθεί, είχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 103-91 προτού γίνει το κακό 1:22 πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ στην κανονική περίοδο είχε 21,9 πόντους, 7,9 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να αλλάξει την εικόνα των play offs στην Ανατολή, καθώς η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ χάνει τον πολυτιμότερο παίκτη της.

Πλέον το βάρος στη θέση του πλέι μέικερ στην ομάδα του Τομ Τιμποντό θα πέσει στους ώμους του (άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ) Σι Τζέι Ουότσον, με βοήθειες από τους Τζον Λούκας και Μάικ Τζέιμς.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: