Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τα δάκρυα του Ιτάνζ!!

Τα δάκρυα του Ιτάνζ
Το τελικό αποτέλεσμα και το Κύπελλο κατέληξε στον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η βραδιά έχει χαμένο τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου έμεινε με την πικρία καθώς έφτασε πολύ κοντά.

Στα αποδυτήρια τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα καθώς η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στον τελικό έφερε ικανοποίηση, ενώ η ήττα, ειδικότερα με τον τρόπο που ήρθε, έφεραν στους παίκτες και τον Γιώργο Δώνη μια πικρή γεύση. Όλα τα συναισθήματα μπορούν να αποτυπωθούν στην φωτογραφία του Σαρλ Ιτάνζ μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Το σίγουρο είναι πως ο Ατρόμητος κάνει βήματα μπροστά, όπως δήλωσαν και οι Δώνης και Σπανός.

Ίσως ο Σαρλ Ιτάνζ να ήταν ο πιο «σκασμένος» ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου δεν μπορούσε να μιλήσει καλά-καλά μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρευρέθηκε καν στην απονομή των μεταλλίων.

«Δε μπορώ να πω κάτι. Είναι λυπηρό που δεχθήκαμε γκολ σε τέτοιο σημείο ενώ ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς. Τι να πω, δε μπορώ να πω τίποτα. Είναι κρίμα να δεχόμαστε γκολ στο 120'», ήταν τα μόνα λόγια που βρήκε το κουράγιο να πει ο Ιτάνζ, ο οποίος δάκρυσε μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου ήταν τόσο στεναχωρημένος που έμεινε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να ξεχαστεί και να μην δώσει το «παρών» στην απονομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: