Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Προ-Αγγελος παραμονής!!

Εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το πρώτο ραντεβού του Χριστοβασίλη - Αναστασιάδη μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το πιο θετικό βήμα για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Προ-Αγγελος παραμονής
Αλλωστε ο Μακεδόνας τεχνικός -και λόγω ιδιοσυγκρασίας- αρέσκεται σε λίγα και ξεκάθαρα λόγια, σε σταράτες κουβέντες.
Σε αυτές που έκανε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ το Παρασκευή το βράδυ, δίνοντας την υπόσχεσή του πως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει δώσει την οριστική του απάντηση.
"Πρόεδρε, δώσε μου δυο τρεις μέρες προθεσμία. Ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφω την Τετάρτη και ως την Παρασκευή θα έχεις την απάντησή μου για να ξέρεις και εσύ τι θα κάνεις", είπε ο Αγγελος στον Χριστοβασίλη.
Τι άκουσε ο Αγγελος από τον Χριστοβασίλη; Σύμφωνα με πληροφορίες, μια εξαιρετικά καλή οικονομική πρόταση γι' αυτόν και τους συνεργάτες του, που πλησιάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις του (300.000 ευρώ ζητά ο Αγγελος, 250.000 του προσφέρονται) και της οποίας η διαφορά μπορεί να καλυφθεί με μπόνους για την κατάκτηση υψηλής βαθμολογικής θέσης.
Επίσης, εγγυήσεις για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας (εγκαταστάσεις) και όρους που θα αφορά την εν λευκώ παράδοση των αποδυτηρίων.
Ο Αναστασιάδης, από την πλευρά του, συμφώνησε στην επιθυμία του Χριστοβασίλη για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ και για την περαιτέρω τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ.
"Αν το είχε πάρει απόφαση, θα έφευγε..."
Ανθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Αναστασιάδη αναφέρουν πως "αν ο Αγγελος είχε πάρει απόφαση να φύγει, τότε θα το ανακοίνωνε αμέσως" και συμπληρώνουν:
"Από τον Χριστοβασίλη ζήτησε ένα, δυο, τρία πράγματα. Από τη στιγμή που θα του τα κάνει, δεν υπάρχει λόγος να μη μείνει".
Χθες μάλιστα, πριν αναχωρήσει ο Αγγελος για τη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησε την αναμέτρηση της U-20 με τον ΟΦΗ, δίνοντας ακόμη και εντολές, ειδικά στους παίκτες (Γιάκος, Οικονόμου, Ιωάννου) που ανήκουν στο ρόστερ των μεγάλων και στους οποίους ποντάρει πολλά τη νέα περίοδο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: