Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Περνάει και… τα λένε!!

Κριτήριο για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού αποτελεί η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Εφόσον οι «πράσινοι» περάσουν προχωρούν για Αλφάρο και… Αμπέντ.

Περνάει και… τα λένε!
Σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό βρίσκεται η αυριανή ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να περάσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εφόσον συμβεί αυτό θα προχωρήσει τις επαφές που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Νταμπίζας για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό, αν οι «πράσινοι» πετύχουν τον στόχο τους, τότε θα προσπαθήσουν να πάρουν έναν μέσο Τύπου… Αμπέντ και έναν ακραίο φορ.

Για την υπόθεση του τελευταίου φαίνεται πως σε πρώτο πλάνο είναι ο Αλέχαντρο Αλφάρο, με τις εξελίξεις να σημειώνονται μετά το αυριανό – καθοριστικό παιχνίδι με τους Βέλγους.

Εφόσον τελικά ο Παναθηναϊκός περάσει στα πλέι οφ του Champions League, τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα έρθει εκ νέου σε επαφή με τον Ισπανό εξτρέμ για να ρίξει τις απαιτήσεις του και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Άλλωστε, το δέλεαρ της συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης είναι μεγάλο, αφού ο 28χρονος άσος έχει προτάσεις από «μικρές» ομάδες της Ισπανίας (Βαγιαδολίδ και Ουέλβα).

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στα φιλικά της Νιούκαστλ δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον αγγλικό σύλλογο. Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κίνηση των «πρασίνων» για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αλγερινού μέσου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: