Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Στην αντεπίθεση για Πουλίδο η Τίγκρες!!

Δεν καταθέτει τα όπλα στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο η Τίγκρες. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο νεαρός επιθετικός δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος.

Στην αντεπίθεση για Πουλίδο η Τίγκρες!
Καλά κρατεί η κόντρα του Άλαν Πουλίδο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της διοίκησης του συλλόγου, που έστειλε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα, σαφές μήνυμα στον νεαρό επιθετικό πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε όλα τα... επεισόδια της υπόθεσης «Πουλίδο» αλλά και στο γεγονός πως η μόνη ομάδα που είχε κινηθεί επίσημα για την περίπτωσή του ήταν η Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά:

«Οι οπαδοί της Τίγκρες δεν αξίζουν να βλέπουν ένα από τα είδωλά τους, όπως ατυχώς έκανε ο Άλαν Πουλίδο, να δείχνουν τέτοια στάση και για αυτό ο σύλλογος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

Η πολιτική της Τίγκρες στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Άλαν Πουλίδο χαρακτηρίζεται από την ηθική μεταχείριση των διαπραγματεύσεων και τον σεβασμό στο απόρρητο που απαιτούν οι συνομιλίες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση από τη μεξικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με την καταγγελία που έγινε γνωστό πως έκανε ο παίκτης, και εν ευθέτω χρόνω, το περιεχόμενο και η παρακολούθησή της θα λάβουν επίσης την ίδια μεταχείριση από πλευράς του συλλόγου, όπως αρμόζει σε αυτές τις διαδικασίες.

Όπως έχει κάνει γνωστό ο σύλλογος, ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο ως το 2016. Αν και ο παίκτης λαμβάνει έναν σημαντικό υψηλό μισθό, η ομάδα ήταν πρόθυμη να του βελτιώσει τις οικονομικές απολαβές. Αυτό δεν υλοποιήθηκε από παραλείψεις του ίδιου και του εκπροσώπου του. Ήταν ένας από τους λόγους που διαταράχθηκαν οι σχέσεις της Τίγκρες με τον Πουλίδο, καθώς μεσολάβησαν κι άλλοι άνθρωποι στις συζητήσεις τους.

Η Τίγκρες αναγνωρίζει πως ο Άλαν Πουλίδο είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά υποσχόμενη καριέρα και έχει λάμψει στο Μεξικό, δείχνοντας ότι μπορεί να καταφέρει πολλά στο εξωτερικό, και ελπίζει να διορθωθεί η κατάσταση και να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα στην οποία είναι ευπρόσδεκτος. Μια σειρά από γεγονότα υποστηρίζουν αυτή τη θέση, την οποία γνωρίζει ο Άλαν Πουλίδο, και το μόνο που ίσως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα είναι η πρόταση που έχει έρθει από βελγική ομάδα. Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί μια λύση.

Ωστόσο, υπήρξαν συγκεκριμένες καταστάσεις που οδήγησαν σε αυτό το σημείο:

Με την επιστροφή του Άλαν Πουλίδο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κλήθηκε να μείνει και να πάρει μέρος στις προπονήσεις για να παίξει στον τελικό του Σούπερ Καπ. Επέμεινε να κάνει διακοπές, του δόθηκε άδεια και επέστρεψε με μια ημέρα καθυστέρηση.

Για να ξεκαθαρίσει η θέση του, κλήθηκε να απαντήσει αν θέλει να συνεχίσει στην Τίγκρες. Επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία επιθυμία να φύγει. Ρωτήθηκε για τις οικονομικές του απαιτήσεις και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι δυο πλευρές έγινε γνωστό πως θα συνεχίσουνε μαζί. Η Τίγκρες στην ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως οι καλύτερες ημέρες του Πουλίδο στην ομάδα θα έρχονταν στο μέλλον και πως επιθυμία του συλλόγου ήταν να φύγει ο παίκτης με το κεφάλι ψηλά από την ομάδα.

Την επόμενη ημέρα, ο Άλαν δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση και δεν είχε επαφή με κανέναν. Ο παίκτης επικαλέστηκε στη συνέχεια προσωπικά προβλήματα, ενώ και την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε και παρότι προσπάθησε ο σύλλογος να επικοινωνήσει μαζί του με όλα τα μέσα, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ακολούθησε μια απολογία του ποδοσφαιριστή, παρουσία της οικογένειάς του και των εκπροσώπων του. Το συμπέρασμα ήταν πως ο Πουλίδο θα συνεχίσει στην Τίγκρες.

Και πάλι, ο Άλα παρουσιάστηκε καθυστερημένα στην προπόνηση και είχε προκλητική στάση. Του ζητήθηκε να μιλήσει με τη διοίκηση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Είχε συμφωνήσει να πάει και δεν εμφανίστηκε. Η πρόθεση του συλλόγου ήταν να μάθει τι συνέβαινε ή ποια ήταν τα αίτια της συμπεριφοράς του.

Την επόμενη μέρα, στη διάρκεια της προπόνησης, αμφισβήτησε τις οδηγίες του προπονητή. Του ζητήθηκε ξανά να μιλήσει με τη διοίκηση και να εξηγήσει τη στάση του, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα κρούσματα απειθαρχίας, πληροφορήθηκε εγγράφως πως από τις 25 Ιουλίου θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από την πρώτη ομάδα. Την επόμενη ημέρα, ο σύλλογος ενημερώθηκε από τον Τύπο πως ο Άλαν Πουλίδο είχε φύγει από το Μοντερέι.

Ο Πουλίδο γνωρίζει, όπως όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο Μεξικό, τους κανόνες και τις διαδικασίες στις συμφωνίες με τους συλλόγους. Με τις ενέργειές του, έχει δείξει πως του αξίζουν διάφορες κυρώσεις. Αν ο Άλαν Πουλίδο θέλει να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, θα πρέπει πρώτα να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις προς την Τίγκρες. Θα πρέπει να προπονείται και να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Κάθε συμφωνία αναχώρησης ή διαπραγμάτευση με ξένη ομάδα, πρέπει να έχει πρώτα την έγκριση της Τίγκρες.

Μέχρι σήμερα, η μόνη επίσημη προσφορά που έχει φτάσει στα χέρια μας, είναι από έναν σύλλογο του Βελγίου, η οποία απορρίφθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Με αυτή την ανακοίνωση, η Τίγκρες θέλει να ενημερώσει τους οπαδούς της για την κατάσταση και εκτιμά το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: