Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Επιστρέφει και… ενισχύεται κι άλλο!!

Δεν αλλάζουν τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού, παρά την πολύ καλή παρουσία του στις ΗΠΑ. Πλησιάζει ο Άμραμπατ, με τους Ισπανούς να προμηνύουν εξελίξεις με Ζόνας. Ανοιχτό του Ρομπίνιο.

Επιστρέφει και… ενισχύεται κι άλλο
«Καυτός» προμηνύεται ο Αύγουστος όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία στο International Champions Cup, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ, με τις εξελίξεις να σημειώνονται πιθανότατα και εντός της εβδομάδας.

Για τον ακραίο είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το όνομα του Αμραμπατ (που αρέσει και στον Μίτσελ) είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, με τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι είναι πολύ κόντα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντα στα υπ’ όψιν παραμένει ο Ρομπίνιο, ο οποίος πήγε στο Κατάρ για συζητήσεις και ο Βραζιλιάνος θα αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του. Η υπόθεσή του σίγουρα δεν είναι εύκολα, αλλά από τη στιγμή που παραμένει ανοιχτή όλα μπορούν να συμβούν.

Παράλληλα, στην Ισπανία αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στη Βαλένθια και τους «ερυθρόλευκους» για τον Βραζιλιάνο Ζόνας. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να σημειώνονται άμεσα εξελίξεις και έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Για την ενίσχυση της επίθεσης πάντα «παίζει» η λύση του Βέλγου Βόσεν για τον οποίο φέρονται οι Πειραιώτες να έχουν έρθει σε επαφή με τη Γκενκ. Την ίδια ώρα, στο Νησί αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει σενάριο επιστροφής του Μήτρογλου που δεν θέλει να παίξει στην Championship με τη Φούλαμ την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τους Άγγλους, αν γίνει κάτι τέτοιο, οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να μην δώσουν τα υπόλοιπα χρήματα από τη μεταγραφή του τον περασμένο Γενάρη, που υπολογίζονται στα 8-9 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: