Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Κιούμπαν κατά διεθνών διοργανώσεων!!

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πολ Τζορτζ επιτέθηκε στις.. διεθνείς διοργανώσεις.

Κιούμπαν κατά διεθνών διοργανώσεων
Ο Μαρκ Κιούμπαν δεν μασά ποτέ τα λόγια του. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πολ Τζορτζ στην προετοιμασία των ΗΠΑ για το Μουντομπάσκετ, ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς μίλησε για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα περιουσιακά στοιχεία των ομάδων αγωνιζόμενα σε διεθνείς διοργανώσεις. Μάλιστα επιτέθηκε στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (και στο πρόσωπό αυτής σε όλες τις διεθνείς συνομοσπονδίες) τονίζοντας πως κερδοσκοπούν σε βάρος των ομάδων και των αθλητών.

«Η ΔΟΕ κοροϊδεύει το ΝΒΑ. Είναι ένας οργανισμός γεμάτος διαφθορά, σε σημείο που κερδίζουν δισεκατομμύρια και κάνουν τον Τόνι Σοπράνο να μοιάζει με άγιο. Οι επαγγελματίες παίκτες είναι αρκετά έξυπνοι για να μην παίζουν με τις εθνικές τους ομάδες όταν είναι ελεύθεροι, αλλά οι ομάδες παίρνουν μεγάλο ρίσκο όταν τους αφήνουν να αγωνιστούν, για να κερδίζουν χρήματα τα μέλη της ΔΟΕ. Η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών είναι ότι η ΔΟΕ έπεισε τον κόσμο πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή οι διεθνείς διοργανώσεις γίνονται για την πατρίδα και την εθνική περηφάνια κι όχι για τα χρήματα. Θα πρέπει οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες των ομάδων να μαζευτούμε και να κάνουμε το δικό μας Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ», δήλωσε ο Κιούμπαν, που στο παρελθόν είχε ορθώσει εμπόδια στη συμμετοχή του Ντιρκ Νοβίτσκι σε υποχρεώσεις της εθνικής Γερμανίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: