Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Απ΄ όλα έχει ο... Οκτώβρης!!

Ο ΠΑΟΚ έχει φιλοξενήσει πέντε φορές στη Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό, τον μήνα Οκτώβριο με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Αήττητοι οι πράσινοι από το 1981!

Απ΄ όλα έχει ο... Οκτώβρης!
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τούμπα τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα από το σημερινό πρόγραμμα της Super League! Ο «δικέφαλος» φιλοξενεί στην έδρα του το «τριφύλλι» κάτι που έχει πράξει στο παρελθόν άλλες πέντε φορές τον μήνα που διανύουμε, έχοντας δύο νίκες, μια ήττα και δύο ισοπαλίες.
Τεσσάρα με έδρα το... Χαριλάου!
Η αρχή έγινε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου (26 Οκτωβρίου) το 1980 όταν για την έβδομη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, αλλά στο Χαριλάου. Ο λόγος ήταν πως στην φυσική έδρα του ΠΑΟΚ γίνονταν έργα καθώς ξανά χτιζόταν η θύρα 8 και επισκευαζόταν η θύρα 4! Αυτό μόνο κακό δεν έκανε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης αφού πήρε τη νίκη χάρη σε τέρματα του Κούδα (15', 61'), Βασιλάκο (25') και Αλεξανδρίδη (77'), ενώ ο Παναθηναϊκός είχε σκοράρει με τον Δεληκάρη (64΄) και τον Ανδρεούτσι (86')!
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: