Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ετσι θα "χτυπήσει" στο ΟΑΚΑ!!

Τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ- Οι αποφάσεις του για την εντεκάδα και ο ρόλος του Ουμπίντες.

Ετσι θα "χτυπήσει" στο ΟΑΚΑ
Μετράμε αντίστροφα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σε λίγες ώρες ο ΑΡΗΣ κατεβαίνει στο χορτάρι του ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Και το πρώτο «διπλό».
Ο Σάκης Τσιώλης έχει κατασταλάξει στα πλάνα του για την εντεκάδα που θα κατεβάσει και απ’ ότι φαίνεται, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή εναντίον του συμπολίτη. Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως στη μεσαία γραμμή, αφού ο Φατί και ο Καπετάνος δεν θα βρίσκονται για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν στο αρχικό σχήμα. Να ξεκινήσουμε από την άμυνα όμως. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, τον οποίο δεν έχει λόγους να αντικαταστήσει ο Τσιώλης.
Επιπλέον, στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται σήμερα συνεργάτης του Σάντος, οπότε ο γκολκίπερ του ΑΡΗ έχει ένα πρόσθετο κίνητρο. Μπροστά του θα παίξει ο Παπαστεριανός δεξιά, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και ο Μίσελ αριστερά. Το αμυντικό δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν ο Σανκαρέ με τον Λαζαρίδη. Πάμε στη μεσαία γραμμή. Ο Πρίττας που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον συμπολίτη θα έχει για παρτενέρ αυτή τη φορά τον Τόχα. Ο Κολομβιανός ήταν εκτός αποστολής την περασμένη Κυριακή, αλλά επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ως δεύτερος ανασταλτικός μέσος και με σκοπό να βοηθήσει στο passing game. Μπροστά από τους δύο «κόφτες» στο 4-2-3-1 θα παίξουν ο Καζναφέρης δεξιά, ο Ακόστα αριστερά και ο Ουμπίντες σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον Γιάκομπ.
Με δεδομένα τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ στα μετόπισθεν και κυρίως στον άξονα, παίκτης «κλειδί» στην εξέλιξη του αγώνα πιθανόν να αποτελέσει ο Ουμπίντες. Αφού, λειτουργώντας ως «κρυφός» επιθετικός στην ουσία, μπορεί να δημιουργήσει στην «βαριά» και αργή αντίπαλη άμυνα προβλήματα που δεν τα περιμένει. Όλα αυτά βέβαια, στο χορτάρι.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: