Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο αλαζόνας, ο «απαγορεύεται να ξαναδεί γκολκίπερ» και η απογοήτευση

Μόλις την Παρασκευή έγραφα ότι ο Κοστάντσο είναι καλός στην έξοδο στα τετ α τετ και ότι δεν βγαίνει ποτέ σε σέντρες, παρά μόνο όταν είναι 1000% σίγουρος. Βγήκε μία φορά χθες και είχαμε δράματα. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Ο αλαζόνας, ο «απαγορεύεται να ξαναδεί γκολκίπερ» και η απογοήτευση
Τι να το κάνω που στο τέλος της φάσης σήκωσε το χέρι και ζήτησε συγνώμη. Το παιδί δυστυχώς έχει πρόβλημα σε καίρια σημεία της δουλειάς του γκολκίπερ και ο Κοβάσεβιτς που τον είδε και τον ενέκρινε πρέπει να απαγορευθεί να πάει ξανά να δει γκολκίπερ.
Δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει γιατρειά αυτό το πρόβλημα, οπότε τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη ας κοιτάξουν στον Ολυμπιακό να διορθώσουν άλλα προβλήματα.
Κι ένα από αυτά είναι η αλαζονεία του προπονητή. Διότι πριν τον Ολυμπιακό, ο ίδιος ο Βαλβέρδε πρώτα αντιμετώπισε αλαζονικά τον αντίπαλο του, έτσι όπως κατέβασε την ομάδα του (χωρίς τον Ιμπαγάσα) κι έτσι όπως έκανε τις επιλογές του μετά το 2-0, με την αποχώρηση του καλύτερου παίκτη του γηπέδου, του Ορμπάϊθ.
Ο Βαλβέρδε πρέπει να καταλάβει ότι δεν τον παίρνει ούτε τον ίδιο, ούτε τον Ολυμπιακό να κάνει πειράματα στο πρωτάθλημα. Διότι, όταν έχεις κερδίσει όλα τα ματς πλην ενός, στο γκολ, δεν έχεις την πολυτέλεια για πειράματα όπως αυτά του α΄ ημιχρόνου χθες.
Και μία κουβέντα για ένα παίκτη του Ολυμπιακού, που πραγματικά με απογοήτευσε. Γιατί τον πιστεύω, όπως κι όλοι μας πιστεύω. Όμως αν ο Φετφατζίδης παίζει έτσι, πολύ απλά δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό. Και θα είναι κρίμα.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: